• sports

    Στον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός-Αποχώρησε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο

    • NewsRoom

    Ο παίκτης του ΠΑΟ Νίκ Καλάθης (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΟΣΦΠ Γουέμπερ (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΟΑΚΑ για τον Ημιτελικό Κυπέλλου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019. Την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ


    Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς στην ανάπαυλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τους διαιτητές ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο.

    Στον Ολυμπιακό δήλωναν εξοργισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα, καθώς είχαν χρεωθεί με 13 φάουλ ενώ ο ΠΑΟ είχε μόλις πέντε και έτσι σε συνεννόηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους αποφάσισαν να μην αγωνιστούν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγόρησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους, επειδή θέλουν να φορτώσουν στον ίδιο την επικείμενη αποχώρησή τους από την ομάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων στο ημίχρονο είχε φτάσει του 15 πόντους, με σκορ  40-25.

    Μάλιστα πριν από λίγο μέσω του επίσημου λογαριασμού του συλλόγου στο twitter ανακοινώθηκε ότι η αποστολή αποχώρησε ήδη από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ