ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελληνική υπόθεση ήταν ο τελικός των γυναικών στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, με τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να κατακτούν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα!
Η Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ξεπερνώντας τα 4,85μ., σε τρεις προσπάθειες, κάτι που αποτελεί και νέο ρεκόρ αγώνων. Η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στα 4,80μ. (αφού είχε τρεις άκυρες στα 4,85μ.), σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση.
Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα, Χόλι Μπράντσο, η οποία σταμάτησε στα 4,75μ.
Στον τελικό συμμετείχε και τρίτη Ελληνίδα αθλήτρια, η Ελένη Πόλακ, η οποία ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,30μ. στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρυσό μετάλλιο για τον 20χρονο Μίλτο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου – «Πέταξε» στα 8,25 μ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για Τράπεζα Πειραιώς: Γιατί στο bull σενάριο βλέπει τη μετοχή στα 15,15 ευρώ
- Nέα επίθεση drones και πυραύλων του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.