• Στοίχημα

    Τριάδα για τα playoffs του Euro 2024

    • Monobet
    Euro 2024


    Το ειδικό στοίχημα που ανεβάζει την απόδοση της Εθνικής Ομάδας

    Τα playoffs του Euro 2024 αρχίζουν σήμερα και η Εθνική Ομάδα διεκδικεί 1 από τα 3 τελευταία εισιτήρια για τα τελικά της Γερμανίας. Χρειάζεται τη νίκη στον ημιτελικό της 3ης κατηγορίας του Nations League, με το Καζακστάν στην OPAP Arena, για να προκριθεί στον τελικό της Τρίτης όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο.

    Θεωρητικά είναι εύκολο το ματς για την Εθνική Ομάδα. Βέβαια όταν παίζεις την πρόκριση σε νοκ άουτ παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι έχεις πάρει το εισιτήριο. Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι σε τέτοια παιχνίδια και το Καζακστάν έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχει πρόβλημα η Εθνική.

    Πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση σε ένα ματς που δύσκολα θα «ανοίξει». Θα προσέξει για να μη δεχτεί γκολ και εφόσον προηγηθεί θα προσπαθήσει για να πετύχει 1 ακόμα τέρμα όταν το Καζακστάν αναγκαστικά θα βγει στην επίθεση. Μικρή είναι η απόδοση της Εθνικής Ομάδας αλλά ανεβαίνει αν συνδυαστεί ο «άσος» της με το Under 3,5. Δύσκολα θα μπουν πάνω από 3 γκολ.

    Δύο ακόμα επιλογές έκανα από τα παιχνίδια των playoffs. Ρισκάρω με τον «άσο» της Ουαλίας στον αγώνα με τη Φινλανδία. Ποντάρει στην έδρα της για να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στον τελικό. Η Ουαλία είναι παρούσα στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις και είχε προκριθεί στο Μουντιάλ με τη νίκη της στα playoffs εντός έδρας κατά της Ουκρανίας. Μπορεί να κερδίσει και την Φινλανδία.

    Η ομάδα που θα προκύψει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει στον τελικό των playoffs για την 1η κατηγορία του Nations League με την Πολωνία ή την Εσθονία. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Πολωνία λογικά θα πάρει την πρόκριση. Η απόδοση του «άσου» της όμως είναι απαγορευτική για ποντάρισμα. Προτιμότερο είναι το Over 2,5. Δεν θα αρκεστεί στο 1 γκολ η Πολωνία. Θα ψάξει και δεύτερο, ίσως πετύχει και τρίτο όταν ανοιχτεί η Εσθονία, η οποία επίσης είναι ικανή για να σκοράρει.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    420 (21:45) ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 1+UNDER 3,5 1,72
    422 (21:45) ΟΥΑΛΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1 1,87
    423 (21:45) ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ OVER 2,5 1,67

    Διαβάστε επίσης:

    O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν και τα Playoffs του ΕURO με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Εθνική Ελλάδας: «Χρυσό» πριμ από την ΕΠΟ στους διεθνείς για την πρόκριση στο EURO 2024

    Παναθηναϊκός: Επίσημα στη χρηματοδότηση €115 εκατ. του ΥΠΕΝ ο Βοτανικός



    ΣΧΟΛΙΑ