• Στοίχημα

    Τριάδα για τα Κύπελλα Ευρώπης

    • Monobet
    Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ


    Επιλογές από το MONOBET για τους αγώνες του Europa League και του Conference League

    Στους αγώνες του Europa League και του Conference League στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει μία τριάδα με 1 φαβορί και 2 Goal.

    Στο Conference League ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά. Με νίκη σήμερα στο Καραϊσκάκη θα πάρει το προβάδισμα. Ξέρει ότι η ρεβάνς στην Τουρκία θα είναι δύσκολη. Η Φενερμπαχτσέ δεν θα κλειστεί. Θα ψάξει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Το Goal/Goal είναι πιθανό.

    Δύσκολο είναι το έργο του ΠΑΟΚ. Παίζει στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ και είναι αουτσάιντερ σύμφωνα με τις αποδόσεις. Τα έχει καταφέρει και σε δυσκολότερες έδρες, όπως στη Φρανκφούρτη όπου κέρδισε με 1-2 την Άιντραχτ. Το Goal/Goal επέλεξα και σε αυτό το ματς. Η Κλαμπ Μπριζ λογικά θα σκοράρει. Ικανός για να πετύχει γκολ είναι και ο ΠΑΟΚ.

    Η τρίτη επιλογή είναι από το Europa League με τον «άσο» της Μίλαν στον ιταλικό εμφύλιο με τη Ρόμα. Δύο φορές έχει κερδίσει φέτος η Μίλαν τη Ρόμα στο πρωτάθλημα, με 1-2 στη Ρώμη και με 3-1 στο Μιλάνο. Πάει για την τρίτη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    932 (ΠΕΜ, 19:45) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ GOAL 1,64
    941 (ΠΕΜ, 22:00) ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟΚ GOAL 1,74
    944 (ΠΕΜ, 22:00) ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ 1 1,80

     

    Διαβάστε επίσης:

    Οι προημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός – Η ΔΕΑΒ κλείνει για έναν αγώνα την Θύρα 13 στη Λεωφόρο

    ACTION 24: Αρωγός σε μπασκετική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη



    ΣΧΟΛΙΑ