• Στοίχημα

    Τριάδα από Super League και La Liga

    • Monobet


    Πέρασαν 6 προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σαββατοκύριακο!

    Αρκετά ήταν τα παιχνίδια που πέρασαν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι 6 από τις 8 προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ επιβεβαιώθηκαν. Από τα 4 ματς του Σαββάτου πέρασαν τα 3, οι «άσοι» της Χιρόνα με απόδοση 1,68, της Μπέρνλι με 1,82 και της Μίλαν με 1,47.

    Την Κυριακή πέρασαν πάλι 3 παιχνίδια στα 4, ο «άσος» της Μονακό με απόδοση 1,65 και τα Over στους αγώνες Σασουόλο-Ρόμα με 1,72 και Παναθηναϊκός-ΟΦΗ με 1,62.

    Θα μπορούσε να γίνει και το απόλυτο, αφού στις λεπτομέρειες χάθηκαν οι άλλες 2 επιλογές, το Over στο παιχνίδι Στουτγκάρδη-Βέρντερ (κέρδισε 2-0 η Στουτγκάρδη και έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ μπορούσε να σκοράρει και η Βέρντερ) και ο συνδυασμός «άσου» και Over της Μάντσεστερ Σίτι (το Over έγινε πολύ εύκολα, αλλά η Τότεναμ ισοφάρισε 3-3 στις καθυστερήσεις).

    Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στα 2 παιχνίδια της Super League, ΠΑΟΚ-Λαμία και ΑΕΚ-Άρης. Το MONOBET έχει προτάσεις γι’ αυτά τα 2 ματς καθώς και για την αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος, Θέλτα-Κάντιθ.

    Ο ΠΑΟΚ, με τη μεγάλη νίκη με 1-2 στην Φρανκφούρτη κατά της Άιντραχτ, πανηγύρισε την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Europa Conference League. Είναι φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς με τη Λαμία αλλά έχει χαμηλή απόδοση ο «άσος» του. Προτιμότερο είναι το Over. Η Λαμία φέρνει μεγάλα σκορ και προέρχεται από το 3-3 με τον Ατρόμητο.

    Φαβορί είναι και η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη στην OPAP Arena. Ήταν πολύ καλή την Πέμπτη στον αγώνα του Europa League με την Μπράιτον και αδικείται από την ήττα με 0-1. Πιθανή είναι η επιστροφή της στις νίκες στο αποψινό ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, ο οποίος στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Χαμηλά είναι και ο «άσος» της ΑΕΚ. Τον συνδυάζω με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοσή του.

    Στην Ισπανία η Θέλτα βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με την Κάντιθ η οποία έχει 3 βαθμούς περισσότερους. Δεν νομίζω ότι θα πέσει η Θέλτα. Λογικά κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της. Μπορεί να συμβεί από το σημερινό παιχνίδι. Πέρσι κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κάντιθ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    549 (18:00) ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ OVER 2,5 1,57
    555 (21:00) ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1+OVER 1,5 1,54
    563 (22:00) ΘΕΛΤΑ-ΚΑΝΤΙΘ 1 1,61

     



    ΣΧΟΛΙΑ