ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ με φαβορί και Over
Τέσσερα παιχνίδια πέρασαν την Τρίτη και την Τρίτη από τις 6 συνολικές επιλογές του MONOBET. Την Τρίτη επιβεβαιώθηκαν το Goal στα ματς Μαγδεμβούργο-Φορτούνα Ντίσελντορφ με απόδοση 1,48 και ο «άσος» της Λάτσιο με 1,70. Την Τετάρτη πέρασαν ο «άσος» του ΟΦΗ με 1,58 και το Over στο παιχνίδι Μαρσέιγ-Λυών με 1,71.
Στις άλλες 2 επιλογές ήταν σωστή η πρόβλεψη με τα σημεία, τα «διπλά» της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, αλλά επειδή ήταν χαμηλές οι αποδόσεις τα είχα συνδυάσει με Under και Over. Για την Άρσεναλ είχα προτείνει το Under 4,5 αλλά το σκορ ξέφυγε από νωρίς και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-4. Το «διπλό» της Λίβερπουλ το είχα συνδυάσει με το Over 2,5, όμως σταμάτησε στα 2 γκολ και κέρδισε με 0-2.
Σήμερα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο κουπόνι. Στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την πρόκριση κόντρα στον Βόλο. Συνήθως μπαίνουν πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0. Ποντάρω στη νίκη του σε συνδυασμό με το Over 2,5.
Στη Γαλλία, σε παιχνίδι που είχε αναβληθεί, η Μπρεστ έχει το προβάδισμα εντός έδρας κόντρα στο Στρασβούργο. Από τις νίκες στα ματς με την Μονπελιέ με 1-3 και την Κλερμόν με 3-0 προέρχεται η γηπεδούχος. Χωρίς νίκη (0-3-4) στα 7 τελευταία παιχνίδια της είναι η φιλοξενούμενη. Πιθανός είναι ο «άσος».
Στην Αγγλία το σκορ είναι πιθανό να ξεφύγει στον αγώνα της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ. Με προβλήματα στην άμυνα και οι 2 ομάδες, αλλά και με άνεση στο σκοράρισμα, μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Το Over έχει τύχη. Η Τότεναμ έχει 5 σερί Over και η Γουέστ Χαμ έφερε 4 στα 6 τελευταία παιχνίδια της.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
971 (19:00) ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ 1+OVER 1,51
985 (21:30) ΜΠΡΕΣΤ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 1,78
991 (22:15) ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 1,42
Διαβάστε επίσης:
Προτάσεις για Premier League και Κύπελλα
Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Πάμε Στοίχημα για την Premier League και τη Euroleague
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
