• Στοίχημα

    Τέσσερις «άσοι» από Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα

    • Monobet


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης

    Αρκετά είναι τα παιχνίδια που γίνονται στα μέσα της εβδομάδας. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 4 φαβορί και 2 Over.

    Στη Γερμανία μπαίνουν πολλά γκολ στα περισσότερα παιχνίδια. Δύο από τις ομάδες που φέρνουν Over είναι η Βέρντερ Βρέμης και η Λειψία. Από το 2-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ προέρχεται η Βέρντερ. Η Λειψία κέρδισε με 3-1 την Χοφενχάιμ και συμπλήρωσε 5 σερί Over στο πρωτάθλημα. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν και στις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στη Βρέμη (2-1, 0-3, 1-4, 1-2).

    Στο Κύπελλο Ιταλίας η Νάπολι είναι φαβορί για την πρόκριση στο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Φροζινόνε. Ανώτερη είναι η Νάπολι και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εντός έδρας την Μπράγκα με 2-0 και την Κάλιαρι με 2-1. Ο «άσος» λογικά θα περάσει. Επειδή όμως στο Κύπελλο γίνονται εκπλήξεις προτίμησα το Over που φέρνουν συχνά και οι 2 ομάδες.

    Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιθανό να βγάλει αντίδραση στο ματς με την Χετάφε. Δεν ήταν καλή την Κυριακή στο Μπιλμπάο και ηττήθηκε με 2-0 από την Αθλέτικ. Εντός έδρας όμως βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει.

    Τριάδα με δυνατά φαβορί την Τετάρτη

    Για τα αυριανά φαβορί οι επιλογές είναι με 3 δυνατά φαβορί από την Ελλάδα και την Γαλλία. Ο Άρης έχει πάρει τα πάνω του και εντός έδρας «καθαρίζει» τα παιχνίδια. Κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ το Σάββατο, μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Αύριο υποδέχεται τη Λαμία, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Βόλο. Ποντάρω στον Άρη.

    Στη Γαλλία η Λυών πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 κατά της Μονακό και ανάσανε βαθμολογικά. Παραμένει σε δύσκολη θέση και χρειάζεται τους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με την Ναντ για να περάσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή.

    Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι η Μπρεστ. Συμπλήρωσε 5 σερί αγωνιστικές αήττητη με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Αξίζει το ποντάρισμα στον «άσο» της στο παιχνίδι με τη Λοριάν, η οποία στα 5 πρόσφατα ματς μάζεψε μόλις 1 βαθμό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ  

    832 (19:30) ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ  OVER   1,40

    881 (22:00) ΝΑΠΟΛΙ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ          OVER   1,48

    883 (22:30) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΧΕΤΑΦΕ     1       1,42

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    896 (17:00) ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ                           1   1,47

    927 (22:00) ΛΥΩΝ-ΝΑΝΤ                            1   1,68

    929 (22:00) ΜΠΡΕΣΤ-ΛΟΡΙΑΝ                    1   1,62

     



    ΣΧΟΛΙΑ