• Στοίχημα

    Τα δυνατά φαβορί του Σαββατοκύριακου!

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Φουλ δράση έχουμε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο και το MONOBET ξεχώρισε τα δυνατά φαβορί.

    Η αρχή γίνεται από την Ιταλία και το «διπλό» της Λάτσιο στο ματς με τη Σαλερνιτάνα. Ουραγός, χωρίς νίκη, είναι η Σαλερνιτάνα. Δύσκολα θα κόψει βαθμούς από τη Λάτσιο, η οποία στα 2 τελευταία ματς δεν σκόραρε και πήρε μόνο 1 πόντο. Είναι πιθανό να επιστρέψει στις επιτυχίες.

    Συνεχίζω με Γερμανία και το «διπλό» της Λεβερκούζεν στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης. Πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία. Είναι πρώτη και αήττητη με 10 νίκες και μία ισοπαλία. Με τη φόρα που έχει πάρει πιστεύω ότι θα περάσει νικηφόρα και από τη Βρέμη, σε μία έδρα όπου πέρσι κέρδισε με 2-3.

    Στη Σούπερ Λίγκα γίνεται χωρίς φιλάθλους ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Χαμηλά είναι ο «άσος», ανεβαίνει λίγο η απόδοσή του αν παιχτεί μαζί με το Over. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες ο Ολυμπιακός. Πέρσι συνέτριψε με 6-1 τον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

    Κλείνω τις προτάσεις, για το σαββατιάτικο κουπόνι, με το «διπλό» της Άρσεναλ στο ματς με την Μπρέντφορντ. Θα έχει προηγηθεί το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Θα έχουν απώλειες και οι 2 (με ισοπαλία) ή μία από τις 2 ομάδες που βρίσκονται μαζί με την Άρσεναλ στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό η Άρσεναλ με νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ. Πέρσι πέρασε εύκολα με 0-3 από αυτήν την έδρα.

    Τετράδα με 3 «άσους» και 1 «διπλό» την Κυριακή

    Την Κυριακή ξεκινάω από τη Γαλλία και τον «άσο» της Νις στο ματς με την Τουλούζ. Η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα είναι η Νις. Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να πάρει τη νίκη.

    Στην Ιταλία η Ρόμα ποντάρει στη δυνατή έδρα της (4-1-1) και την καλή παράδοση (3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, με 3-0, 1-0 και 3-0) για να κερδίσει την επικίνδυνη Ουντινέζε, η οποία στα 2 τελευταία ματς κέρδισε τη Μίλαν με 0-1 και έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αταλάντα.

    Οι 2 τελευταίες επιλογές είναι από την Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κάντιθ για να μην της ξεφύγει στη βαθμολογία η Χιρόνα και να κρατήσει (ή και να αυξήσει) τη διαφορά 2 βαθμών από την Μπαρτσελόνα.

    Η Μπέτις βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και στην έδρα της είναι αήττητη με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μπορεί να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών με μία ακόμα νίκη κόντρα στη Λας Πάλμας.

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    256 (16:00) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ 2 1,75
    257 (16:30) ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 1,47
    268 (17:30) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1+OVER 1,45
    271 (19:30) ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2 1,71

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    278 (14:00) ΝΙΣ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1 1,51
    293 (19:00) ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 1,62
    295 (19:30) ΚΑΝΤΙΘ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,50
    299 (22:00) ΜΠΕΤΙΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1 1,67

     

    Διαβάστε επίσης:
    Marianna Leoni (BCG): Πολλαπλά τα δυνατά σημεία, που ευνοούν την υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης απ’ τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

    Ισραήλ- Χαμάς: Αναμένονται νέες απελευθερώσεις ισραηλινών ομήρων και παλαιστίνιων κρατουμένων

    Γιάγκος Ανδρεάδης στο mononews: Χρειαζόμαστε σωστά Πανεπιστήμια σε μια σωστή κοινωνία



    ΣΧΟΛΙΑ