• Στοίχημα

    Προτάσεις με φαβορί, Goal και Over

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Δυνατά παιχνίδια γίνονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει επιλογές με φαβορί, Goal και Over.

    Ξεκινάω από τα σημερινά παιχνίδια με 2 προτάσεις από την Μπουντεσλίγκα και μία από την Πρέμιερ Λιγκ. Αμφίρροπο είναι το ματς της Χαϊντενχάιμ με την Γκλάντμπαχ.

    Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος η φιλοξενούμενη. Και οι παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν. Ποντάρω στο Goal.

    Το σκορ πιστεύω ότι θα ξεφύγει στο παιχνίδι της Χοφενχάιμ με τη Στουτγκάρδη. Το 1 μετά το άλλο φέρνει τα Over η Χοφενχάιμ. Είναι απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Στουγκάρδη θεωρείται φαβορί για τη νίκη και μπορεί να σκοράρει. Το Over είναι πιθανό.

    Η τρίτη σημερινή επιλογή είναι με 1 Over από την Premier League, στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Τότεναμ. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Τότεναμ συνέτριψε εκτός έδρας με 0-4 την Άστον Βίλα. Η Φούλαμ ηττήθηκε με 3-0 από την Νιούκαστλ. Και οι 2 ομάδες φέρνουν Over.

    Τριάδα για το κυριακάτικο κουπόνι

    Συνεχίζω με το αυριανό πρόγραμμα. Στο Κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι είναι φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά στο παιχνίδι με την Λέστερ. Έκανε καλή εμφάνιση τη Δευτέρα, στη νίκη με 3-2 επί της Νιούκαστλ. Βασικός στόχος της είναι το Κύπελλο μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ. Μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στην πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ Λέστερ.

    Ξεχώρισα 1 ακόμα Over από την Αγγλία, στο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Άστον Βίλα. Προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες. Παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν με άνεση, ενώ δέχονται και γκολ. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου. Πιο ασφαλής επιλογή δείχνει να είναι το Over.

    Κλείνω τις προτάσεις με 1 δυνατό «άσο» από την Ιταλία. Η Ρόμα είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Μουρίνιο. Υποδέχεται τη Σασουόλο η οποία παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στη Ρώμη. Ποντάρω στον «άσο».



    ΣΧΟΛΙΑ