• Στοίχημα

    Προτάσεις για Super League και La Liga

    • Monobet
    ΠΑΟΚ


    Τριάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια

    Οι αγώνες του ελληνικού και του ισπανικού πρωταθλήματος ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Το MONOBET ξεχώρισε μία τριάδα με 2 φαβορί και 1 Goal.

    Το πρώτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και θέλει να κλείσει την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Κέρδισε άνετα με 1-4 τον Αστέρα Τρίπολης στην προηγούμενη αγωνιστική. Το πιθανότερο είναι να κερδίσει και την Κηφισιά, η οποία πήρε βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη με 4-2 κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

    Το δεύτερο φαβορί είναι από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αλαβές. Επικράτησε εύκολα με 4-1 της Βιγιαρεάλ και στόχος της είναι να ανέβει στην πρώτη θέση. Βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την εκπληκτική φέτος Χιρόνα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη σε μία έδρα όπου κέρδισε με 1-2, 1-4 και 1-4 στις 3 πρόσφατες επισκέψεις της.

    Από την Ισπανία είναι και το Goal που ξεχώρισα, στον αγώνα της Μπέτις με την Χιρόνα. Δύσκολο είναι το έργο της Χιρόνα, αλλά τα έχει καταφέρει και σε ακόμα πιο δύσκολες αποστολές, όπως στην τελευταία έξοδό της όπου κέρδισε με 2-4 την Μπαρτσελόνα.

    Η Μπέτις πήρε το 0-0 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και συμπλήρωσε 12 σερί αγωνιστικές αήττητη. Στο γήπεδό της λογικά θα σκοράρει.

    Η Χιρόνα βρίσκει δίχτυα με άνεση, εντός και εκτός έδρας. Ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις δύο.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    957 (20:00) ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΟΚ                      2       1,42

    959 (20:00) ΜΠΕΤΙΣ-ΧΙΡΟΝΑ                 GOAL  1,58

    975 (22:30) ΑΛΑΒΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ          1,58

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Κούγια

    Ρεκόρ για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στη νίκη των Μπακς επί των Σπερς

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Από τον Καπετάν Μιχάλη στην Επιβίωση της Ευγένειας



    ΣΧΟΛΙΑ