• Στοίχημα

    Προτάσεις από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία

    Μπάλα - Πάμε Στοίχημα


    Δύο τριάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

    Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει δύο τριάδες, μία για το ματς του Μεγάλου Σαββάτου και μία για τους αγώνες της Κυριακής του Πάσχα.

    Ξεκινάω από την Πρέμιερ Λιγκ και το «διπλό» της Νότιγχαμ Φόρεστ στο παιχνίδι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. «Τελικός» είναι ο αγώνας για την Νότιγχαμ στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει υποβιβαστεί.

    Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον και στο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μόντζα και τη Λάτσιο. Αδιάφορη είναι η γηπεδούχος, ενώ η φιλοξενούμενη παλεύει για να βγει στην Ευρώπη και προέρχεται από 3 σερί νίκες. Το «διπλό» έχει καλή απόδοση.

    Κλείνω τη σημερινή τριάδα με το Over στο ματς της Χιρόνα με την Μπαρτσελόνα. Έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξουν ανοιχτά σε ένα παιχνίδι που λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ. Πρόκειται άλλωστε για 2 ομάδες που σκοράρουν με άνεση και φέρνουν μεγάλα σκορ.

    Σκοράρουν η Θέλτα και η Βιγιαρεάλ

    Το Over πιστεύω ότι θα γίνει και στο ματς της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ. Βέβαια τη Μεγάλη Πέμπτη η Τσέλσι σταμάτησε στα 2 γκολ (2-0) στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Είναι ικανή όμως να σκοράρει και η Γουέστ Χαμ και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει εύκολα το Over.

    Οι άλλες 2 επιλογές για το κυριακάτικο κουπόνι είναι από την Ισπανία. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι το ματς της Θέλτα με τη Βιγιαρεάλ. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη και πιστεύω ότι θα σκοράρουν. Ποντάρω στο Goal.

    Τη μεγαλύτερη απόδοση από όλες τις επιλογές έχει ο «άσος» της Βαλένθια στον αγώνα με την Αλαβές. Δίνει μάχη για να βγει στην Ευρώπη η Βαλένθια και χρειάζεται μόνο τη νίκη. Η Αλαβές είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Αξίζει το ποντάρισμα σε αυτόν τον «άσο».

    Θα τα πούμε ξανά τη Δευτέρα του Πάσχα. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ