• Στοίχημα

    Πρόκριση με νίκη η Ιταλία!

    • Monobet
    Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία


    Επιλογές για τα σημερινά παιχνίδια των προκριματικών του Euro από το MONOBET

    Συνεχίζονται σήμερα τα προκριματικά του Euro 2024 και το MONOBET έχει 3 επιλογές από την τελευταία αγωνιστική του 3ου και του 8ου ομίλου.

    Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται απόψε στο Λεβερκούζεν. Η Ουκρανία και η Ιταλία διεκδικούν το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο όμιλο.

    Την 1η θέση έχει εξασφαλίσει, από αυτόν τον όμιλο, η Αγγλία.

    Η Ουκρανία θέλει μόνο νίκη για να την ακολουθήσει στα τελικά της Γερμανίας. Η Ιταλία παίζει για 2 αποτελέσματα, την ισοπαλία και τη νίκη. Δεν πρόκειται όμως να ρισκάρει με το «Χ». Θα κυνηγήσει τη νίκη και μπορεί να την πάρει.

    Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στη Βόρεια Μακεδονία και την Αγγλία. Φαβορί για μία ακόμα νίκη είναι η Αγγλία. Η Βόρεια Μακεδονία προέρχεται από την ήττα με 5-2 από την Ιταλία. Η Αγγλία κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα. Δύσκολα όμως θα μείνει χαμηλά το σκορ σε δεύτερο σερί παιχνίδι της. Το Over είναι πιθανό.

    Στον 8ο όμιλο έχει πάρει την πρόκριση η Δανία και για το δεύτερο εισιτήριο παλεύουν η Σλοβενία και το Καζακστάν. Αρκεί 1 βαθμός στη Σλοβενία για να προκριθεί. Μόνο νίκη θέλει το Καζακστάν. Θα πάω σε αυτό το ματς με την ίδια λογική του αγώνα Ουκρανίας-Ιταλίας. Θα ποντάρω στη νίκη της Σλοβενίας, επειδή πιστεύω ότι δεν θα παίξει για την ισοπαλία. Εντός έδρας θέλει να «καθαρίσει» τη νίκη και την πρόκριση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    910 (21:45) ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ OVER 1,48
    911 (21:45) ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2 1,91
    913 (21:45) ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 1 1,48

    Διαβάστε επίσης:

    Πορτογαλικά ΜΜΕ: Η γενική συνέλευση της Ρίο Άβε ενέκρινε την πώληση στον Βαγγέλη Μαρινάκη

    Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν ως ζευγάρι σε αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι

    WATERLOO STREET: Το mini size που σάρωσε τα φετινά βραβεία Αρχιτεκτονικής



    ΣΧΟΛΙΑ