• Στοίχημα

    Πολλά γκολ στα προκριματικά του Euro

    • Monobet


    Προτάσεις για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από το MONOBET

    Στα παιχνίδια των προκριματικών του Euro στρέφεται το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο. Το MONOBET ξεχώρισε 6 ματς, 3 από το σαββατιάτικο και 3 από το κυριακάτικο κουπόνι.

    Στον 2ο όμιλο η Τουρκία έχει πάρει την πρόκριση και για το δεύτερο εισιτήριο παλεύουν η Ουαλία και η Κροατία. Είναι ισόβαθμες και αν παραμείνουν έως το τέλος θα πάρει το εισιτήριο η Ουαλία. Καθοριστικής σημασίας είναι το σημερινό παιχνίδι της στην Αρμενία. Αν κάνει το «διπλό» θα πρέπει στη συνέχεια να κερδίσει στην έδρα της την αδιάφορη Τουρκία για να πάει στα τελικά της Γερμανίας. Πληρώνει 1,91 η νίκη της Ουαλίας στο Πάμε Στοίχημα.

    Στις 16:00 αρχίζει ο αγώνας της Αρμενίας με την Ουαλία και 3 ώρες αργότερα παίζει η Κροατία στη Λετονία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει φέρει η Ουαλία θα χρειάζεται μόνο τη νίκη η Κροατία. Το «διπλό» της όμως πληρώνει ελάχιστα. Έχει τύχη και το Over σε αυτό το ματς. Η Λετονία ίσως σκοράρει στην έδρα της. Η Κροατία μπορεί να κάνει το Over και μόνη της.

    Δυνατό φαβορί είναι η Ελβετία στον αγώνα με το Κόσοβο. Θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση αν κρατούσε το 1-0 με το οποίο κέρδιζε την Τετάρτη το Ισραήλ. Στο τέλος όμως δέχτηκε την ισοφάριση. Το εισιτήριο για τα τελικά του Euro θα το «σφραγίσει» σήμερα, πιθανότατα με νίκη κόντρα στο Κόσοβο. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοσή του.

    Goal και Over στο κυριακάτικο κουπόνι  

    Την Κυριακή οι επιλογές από το Euro είναι με Goal και Over. Το Βέλγιο μπορεί να φέρει μεγάλο σκορ στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο προέρχεται από τη νίκη-έκπληξη με 3-0 κατά της Σουηδίας. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν οι 2 ομάδες και είναι πιθανό το Over.

    Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Εσθονία. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι και αυτό το παιχνίδι. Η Σουηδία μπορεί να ξεσπάσει στην Εσθονία, ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα και η φιλοξενούμενη ομάδα.

    Το Goal μπορεί να έρθει στη Γλασκώβη, στην αναμέτρηση της Σκωτίας με τη Νορβηγία. Έχει πάρει την πρόκριση η Σκωτία, ενώ η Νορβηγία θα απουσιάσει από μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Την Πέμπτη η Σκωτία έφερε ισοπαλία με 2-2 εκτός έδρας με τη Γεωργία, ενώ η Νορβηγία είχε ρεπό. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Όσλο η Σκωτία κέρδισε με 1-2. Το πιθανότερο είναι οι 2 ομάδες να σκοράρουν και αύριο.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    892 (16:00) ΑΡΜΕΝΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ   2            1,91

    893 (19:00) ΛΕΤΟΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  OVER    1,52

    895 (21:45) ΕΛΒΕΤΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ    1+OVER 1,5        1,50

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    900 (19:00) ΒΕΛΓΙΟ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ       OVER    1,41

    901 (19:00) ΣΟΥΗΔΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ  OVER    1,48

    906 (21:45) ΣΚΩΤΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ   GOAL    1,87

    Διαβάστε επίσης

    Στην τελική ευθεία τα προκριματικά του Euro 2024 με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Φαβορί και Over από τα προκριματικά του Euro

    Ποντάρισμα στα φαβορί στη Super League 2



    ΣΧΟΛΙΑ