• Στοίχημα

    Πληρώνουν τα playoffs του Euro 2024

    • Monobet
    Εθνική Ελλάδος


    Επιλογές με μεγάλες αποδόσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ

    Οι τελικοί για την πρόκριση στο Euro 2024 ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Το MONOBET έχει 2 επιλογές με μεγάλες αποδόσεις.

    Όλα τα λεφτά είναι ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με τη Γεωργία. Ένα βήμα πριν από τα τελικά του Euro 2024 βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Με νίκη παίρνει το εισιτήριο για τη Γερμανία.

    Έχει την εμπειρία και την παράδοση η Εθνική

    Σαφώς και δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Γεμάτο θα είναι το γήπεδο από 60.000 φιλάθλους που θα προσπαθήσουν να σπρώξουν στη νίκη τη Γεωργία.

    Οι διεθνείς μας έχουν την εμπειρία και δύσκολα θα επηρεαστούν. Υπέρ τους είναι και η παράδοση με 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αναμετρήσεις με τη Γεωργία.

    Το ιδανικό θα είναι να πάρει το προβάδισμα στο σκορ η Εθνική Ομάδα για να μεταφέρει το άγχος στη Γεωργία.

    Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και εδώ που έφτασε δεν θα «κλωτσήσει» τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης. Πληρώνει 2,25 το «διπλό» της.

    Σκοράρουν ξανά και οι 2 ομάδες στο Βρότσλαβ

    Με μεγάλη απόδοση είναι και η δεύτερη επιλογή από τους τελικούς των playoffs του Euro 2024. Ποντάρω στο Goal στον αγώνα της Ουκρανίας με την Ισλανδία. Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας γίνεται το παιχνίδι. Δεν έχει αξία ο «άσος» σε αυτό το ματς, σε απόδοση 1,52. Είναι βέβαια φαβορί η Ουκρανία, αλλά δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Ισλανδία, η οποία απέκλεισε με 1-4 το Ισραήλ.

    Η Ουκρανία πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs με την εκτός έδρας νίκη 1-2 κατά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν ξανά και η Ουκρανία και η Ισλανδία είναι πιθανό. Στο 2,02 είναι το Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    877 (ΤΡΙ, 19:00) ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2 2,25
    928 (ΤΡΙ, 21:45) ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ GOAL   2,02

     

    Διαβάστε επίσης:

    O τελικός της Εθνικής Ομάδας με τη Γεωργία σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Άγγελος Χαριστέας: Είναι… καρμικό να βρεθούμε στο Euro 2024

    Γεωργία-Ελλάδα: Τελικός με προορισμό την πρόκριση στο Euro 2024



    ΣΧΟΛΙΑ