• Στοίχημα

    Πέρασε η τετράδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με απόδοση 8,09!!!

    • Monobet


    Προτάσεις για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη! Πέρασε η τετράδα από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Γουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ και πλήρωσε 8,09!

    Είχα προτείνει το Over στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ελσίνκι (με απόδοση 1,57), τα 2-3 γκολ στον αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα (με 1,95), το Goal στο ματς Άγιαξ-ΑΕΚ (με 1,51) και τον «άσο» από το ημίχρονο του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (με 1,75).

    Δυνατό είναι το Σαββατοκύριακο με πολλά φαβορί που μπορούν να δώσουν κέρδη. Ξεκινάω με 1 Goal και 1 Over από τη Γερμανία και την Ιταλία. Σκοράρουν με άνεση η Άουγκσμπουργκ και η Ντόρτμουντ. Βρήκαν δίχτυα στα 5 από τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Δέχτηκαν γκολ και στα 6. Ποντάρω στο Goal.

    Η Νάπολι προκρίθηκε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και «τρέχει» τώρα για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα. Πιθανή είναι η επιστροφή της στις νίκες στο ματς με την Κάλιαρι. Σκοράρει η φιλοξενούμενη και μπορεί να βοηθήσει να γίνει πιο εύκολα το Over, το οποίο είναι προτιμότερη επιλογή από τον χαμηλό σε απόδοση «άσο».

    Η Σεβίλλη έμεινε εκτός Ευρώπης μετά την ήττα με 2-1 από τη Λανς. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και χρειάζεται τη νίκη στο ματς με την Χετάφε για να ανασάνει βαθμολογικά. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αλόνσο στον πάγκο της.

    Φαβορί είναι και η Τορίνο στο παιχνίδι με την Έμπολι. Εκμεταλλεύεται την έδρα της και στα 2 τελευταία παιχνίδια κέρδισε με 2-1 της Σασουόλο και με 3-0 την Αταλάντα. Η Έμπολι είναι επικίνδυνη ομάδα και στα 2 πρόσφατα ματς έφερε ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στην Τζένοα (εκτός έδρας) και την Λέτσε (1-1), αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση της Τορίνο.

    Με τέσσερα φαβορί οι προτάσεις για την Κυριακή

    Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχώρισα 4 φαβορί, 3 «άσους» και 1 «διπλό». Η Άρσεναλ έπεσε από την κορυφή μετά τη ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και χωρίς να είναι εύκολο το ματς με την Μπράιτον μπορεί να το κερδίσει.

    Η Μαρσέιγ προέρχεται από 3 νίκες με πάνω από 1 γκολ διαφορά στο πρωτάθλημα, εντός έδρας με τη Ρεν (2-0) και την Λυών (3-0) και εκτός, με τη Λοριάν (2-4). Μπορεί να συνεχίσει το σερί στο ματς με την Κλερμόν. Πέρσι την κέρδισε με 1-0.

    Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος και παραμένει αήττητη με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με 5-1 την Μπάγερν. Δεν νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η επιτυχία της. Έχει κακή παράδοση στο Λεβερκούζεν με 9 σερί ήττες. Ποντάρω στον «άσο».

    Η Ίντερ δίνει μάχη για τον τίτλο στην Ιταλία. Είναι αξιόπιστη και βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και σε δύσκολες έδρες. Πρόσφατα επικράτησε με 0-3 της Νάπολι. Παρότι έχει δύσκολη αποστολή στο Ολίμπικο στο ντέρμπι με τη Λάτσιο πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να πάρει τους 3 βαθμούς.

    Διαβάστε επίσης

    Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ