• Στοίχημα

    Πέρασαν και οι 2 προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ για το Champions League!

    • Monobet


    Μία τριάδα για τα σημερινά παιχνίδια του Conference League

    Οι επιτυχίες της στήλης συνεχίστηκαν και στο Champions League! Πέρασαν όλες οι προτάσεις του MONOBET!

    Tην Τρίτη οδήγησε στο ταμείο η δυάδα με το Over 2,5 στο παιχνίδι Μπάγερν-Λάτσιο (3-0) με απόδοση 1,50 και το Goal στο ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν (1-2) με απόδοση 1,68.

    Την Τετάρτη πέρασε η δυάδα με το συνδυασμό «άσου» και Over 2,5 της Μάντσεστερ Σίτι (3-1) στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη με απόδοση 1,44 και το Goal στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία (1-1) με απόδοση 1,55.

    Σήμερα γίνονται οι αγώνες των άλλων 2 Κυπέλλων Ευρώπης, του Europa League και του Europa Conference League. Και οι 3 επιλογές είναι από το Conference, στο οποίο αγωνίζονται και οι 2 ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αφήνω το ματς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ το οποίο είναι δύσκολο στην πρόβλεψη. Είναι ικανός ο ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να «καθαρίσει» την πρόκριση στην Τούμπα.

    Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετά την αλλαγή προπονητή και πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Κάλυψε αρκετό από το χαμένο έδαφος στη Super League και διεκδικεί τον τίτλο. Πήρε την πρόκριση στο Conference League, με τις 2 νίκες (και οι 2 με σκορ 1-0) κατά της Φερεντσβάρος. Στην έδρα του είναι δυνατός και μπορεί να κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ποντάρω στον «άσο» του.

    Οι άλλες 2 προτάσεις είναι με Goal και Over. Πιστεύω ότι θα μπουν πάνω από 2 γκολ στο παιχνίδι του Άγιαξ με την Άστον Βίλα. Είχε την τύχη με το μέρος του ο Άγιαξ και απέκλεισε στην παράταση (1-2) την Μπόντο Γκλιμτ. Η πρώτη αναμέτρησή τους στο Άμστερνταμ έληξε ισόπαλη με 2-2. Η Άστον Βίλα θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του Conference League και φέρνει μεγάλα σκορ στα τελευταία παιχνίδια της.

    Αμφίρροπο είναι το ματς της Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ με την Φενερμπαχτσέ. Απέκλεισε την Άιντραχτ στην προηγούμενη φάση η Ουνιόν, Έφεραν ισοπαλία με 2-2 στο Βέλγιο και στη ρεβάνς στη Γερμανία η Ουνιόν κέρδισε με 1-2. H Φενερμπαχτσέ παίζει ανοιχτά εκτός έδρας, πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ. Μπορεί να σκοράρει στο Βέλγιο, ενώ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το Goal είναι πιθανό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    953 (19:45) ΑΓΙΑΞ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ OVER 2,5 1,47
    972 (19:45) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1 1,71
    983 (22:00) ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΓΚΙΛ.-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ GOAL 1,62

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Όλαφ Σολτς σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024

    Ρεάλ Μαδρίτης: Η «βασίλισσα» – θρύλος έγινε 122 ετών!

    Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραγωγός 3 νέων ντοκιμαντέρ



    ΣΧΟΛΙΑ