ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρκετά ήταν τα φαβορί που «έσπασαν» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εμείς πάντως πήγαμε στο ταμείο την Κυριακή με την τριάδα από την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία.
Είχα επιλέξει τους «άσους» της Άρσεναλ (απόδοση 1,41) στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και της Στουτγκάρδης (απόδοση 1,70) στο παιχνίδι με την Μάιντζ και το Goal στην αναμέτρηση Λυών-Στρασβούργο (απόδοση 1,57). Η τριάδα έδωσε απόδοση 3,76!
Δύο Over από το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup Αγγλίας ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι. Ο Παναιτωλικός έχει 2 ήττες στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας και χρειάζεται τη νίκη στο θεωρητικά εύκολο ματς με την Ελλάς Σύρου.
Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση πανηγύρισε η Ελλάς Σύρου με 3-0 κόντρα στο Αιγάλεω. Έχει και μία ήττα με 4-2 από τον Ατρόμητο. Ο «άσος» δεν έχει αξία και είναι προτιμότερο το ποντάρισμα στο Over. Μπορεί να πετύχει μεγάλο σκορ ο Παναιτωλικός.
Ικανή για να σκοράρει είναι και η Ελλάς Σύρου.
Το δεύτερο Over είναι από το League Cup Αγγλίας, στο παιχνίδι της Γκρίμσμπι με την Μπρέντφορντ. Από τη μεγάλη νίκη με 3-2 κατά της Λίβερπουλ προέρχεται η Μπρέντφορντ. Μετά το κακό ξεκίνημα στην Premier League, πέτυχε 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.
Μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο εκτός έδρας ματς με την Γκρίμσμπι η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία και το Σάββατο ηττήθηκε με 3-2 από την Κρου. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν και συνήθως τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά γκολ. Το Over είναι πιθανό.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
NBA: Επανεξετάζει κανόνες του μετά το σκάνδαλο στοιχηματισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 28η Οκτωβρίου: Τα νέα όπλα τεχνητής νοημοσύνης και οι ελιγμοί των F-16 έκοψαν την ανάσα (video)
- Κατερίνα Καινούργιου: Ανυπομονώ να γίνω μανούλα, είναι πολύ ωραίο να καμαρώνεις το παιδί σου στις εθνικές γιορτές
- Ζαχαράκη: Να κρατάμε την Ελλάδα ψηλά, δυνατή και δυναμική
- Χάρης Δούκας: Τα νέα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για μια διαφορετική, δημιουργική πορεία