ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο Over από την Ολλανδία και ένας «άσος» από τη Σουηδία είναι οι επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι.
Πολλά γκολ μπαίνουν στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και το Over είναι πιθανό στις 2 σημερινές αναμετρήσεις, Αϊντχόφεν Β’-Έμεν και Άλκμααρ Β’-Βααλβάικ. Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στις 2 φιλοξενούμενες ομάδες αλλά τα ματς είναι δύσκολα και οι πρεμιέρες συχνά κρύβουν εκπλήξεις.
Τρία σερί Over έχουν φέρει η Αϊντχόφεν Β’ και η ‘Εμεν στην έδρα της πρώτης. Δύο νίκες πέτυχε η Έμεν με 1-3 και 2-3 και ενδιάμεσα κέρδισε η Αϊντχόφεν Β’ με 3-0.
Το Over έγινε και στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της Άλκμααρ Β’ με τη Βααλβάικ. Πέτυχαν από μία νίκη στο Άλκμααρ με 2-1 και 2-4.
Το φαβορί που ξεχώρισα είναι από το σουηδικό πρωτάθλημα, η Έλφσμποργκ στον αγώνα με τη Βαρνάμο. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος και με μόλις 8 βαθμούς Βαρνάμο. Λογικά δεν «χαλάει» αυτός ο «άσος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Άλμα στα κέρδη εννεαμήνου κατά 14,2% στα €779 εκατ. και απόδοση κεφαλαίων 14,5%
- Ταχιάος για Εγνατία Οδό: «Η εμπειρία των στελεχών της είναι απαραίτητη στο Δημόσιο – Δεν έχουμε σκοπό να απολύσουμε κανέναν»
- Κριστίν Λαγκάρντ: Η «κουκουβάγια» της ΕΚΤ, οι κρίσεις, η Ελλάδα και η Chanel
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 116 δολάρια το Brent υπό τον φόβο νέων αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.