• Στοίχημα

    Οver από τη Γερμανία και φαβορί από την Ιταλία!

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Το ΜΟΝΟΒΕΤ ανοίγει τον δρόμο για το ταμείο με δυνατές προτάσεις για το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    Καταρχάς να συστηθούμε. Monobet είναι ο τίτλος της νέας στήλης του Mononews για το Στοίχημα. Εδώ θα βρίσκετε αναλύσεις, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και προτάσεις για τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Θα διαλέγουμε τους πιο δυνατούς, κατά τη γνώμη μας, αγώνες.

    Ξεκινάμε από τα ματς του Σαββάτου. Πρώτη επιλογή μας είναι η Νάπολι. Ήταν καλή στο 2-2 με τη Μίλαν, κυρίως στο 2ο ημίχρονο όπου έκανε και την ανατροπή. Έχασε όμως άλλους 2 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, ειδικά σε παιχνίδια σαν κι αυτό με την ουραγό (και χωρίς νίκη) Σαλερνιτάνα. Το «διπλό» των «Παρτενοπέι» μπαίνει στις επιλογές μας.

    Συνεχίζουμε με Γερμανία. Η Μάιντζ συμπλήρωσε 7 σερί Over και υποδέχεται τη Λειψία η οποία έβγαζε φωτιές στο 6-0 κόντρα στην Κολωνία. Έχει 7 Over στα 9 παιχνίδια της η Λειψία. Είναι φαβορί για να πάρει τη νίκη. Όπως φαβορί είναι και το Over.

    Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Bundesliga είναι η Λεβερκούζεν. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Μπάγερν. Είναι 1η και αήττητη. Μπορεί να κερδίσει και την Χοφενχάιμ, σε μία έδρα όπου επικράτησε στις 2 πρόσφατες επισκέψεις της με 2-4 και 1-3.

    Στην Ισπανία έχει ρίσκο ο «άσος» της Μπέτις στο ματς με τη Μαγιόρκα αλλά πληρώνει καλά και αξίζει να παιχτεί. Στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-1 την Οσασούνα και μπροστά της έχει το τοπικό ντέρμπι με τη Σεβίλλη στο οποίο θέλει να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Μαγιόρκα έμεινε στο 0-0 με την Χετάφε και συμπλήρωσε 6 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

    Στη Super League μεγάλο φαβορί είναι η ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά που θα γίνει στην Καισαριανή. Έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε άνετα με 2-0. Επειδή είναι χαμηλή η απόδοσή της παίζουμε το «διπλό» μαζί με το Over.

    Τρεις «άσοι» στα παιχνίδια της Κυριακής

    Την Κυριακή ρισκάρουμε με 1 «άσο» από τη Super League, του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι ουραγών με τον Βόλο. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ, μετά τις 5 σερί ήττες και είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Μόλις 1 βαθμό έχει μαζέψει ο Βόλος στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια του.

    Από τη Γαλλία επιλέξαμε τον «άσο» της Μονακό στο ματς με την Μπρεστ. Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ήττα της με 2-0 από τη Λιλ. Εντός έδρας είναι δυνατή με 4 νίκες (και μία ήττα) σε 5 παιχνίδια. Έχει και την παράδοση με το μέρος της, με 4 συνεχόμενες νίκες κατά της Μπρεστ. Ο «άσος» θα ήταν πιο χαμηλά, αν η Μπρεστ δεν είχε κάνει την πολύ καλή εμφάνιση, την προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Βρέθηκε να χάνει με 0-2, ισοφάρισε 2-2 και λύγισε στο τέλος με 2-3.

    Επιστρέφουμε στη Γερμανία με 1 ακόμα Over, στον αγώνα της Χαϊντενχάιμ με την Στουτγκάρδη. Μετράει 7 Over στα 9 παιχνίδια της η γηπεδούχος και 8 στα 9 η φιλοξενούμενη. Λογικά θα φέρουν 1 ακόμα Over. Ισόπαλη με 2-2 είχε λήξει η τελευταία αναμέτρησή τους στην έδρα της Χαϊντενχάιμ το 2020.

    Στην Ιταλία η Ρόμα, μετά από 3 σερί νίκες, ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι από την Ίντερ. Πιθανή είναι η επιστροφή της στις επιτυχίες στο παιχνίδι με τη Λέτσε, η οποία μετά από 5 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στο κύπελλο με την εντός έδρας ήττα 2-4 από την Πάρμα.

    Κλείνουμε με 1 ισπανικό Goal, στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το έφεραν στις 4 από τις 5 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Μετράει 4 Goal η γηπεδούχος στα 5 τελευταία ματς. Λογικά θα σκοράρει αλλά δύσκολα θα κρατήσει τη μηδέν στην άμυνα. Η Αθλέτικ προέρχεται από το 2-2 με τη Βαλένθια και βρίσκει δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της.

    Ραντεβού ξανά την Τρίτη, με Champions League, Europa League και Conference League, με προτάσεις, για τα ματς του ευρωπαϊκού τριήμερου, έως την Πέμπτη. Καλή επιτυχία σε όλους!



    ΣΧΟΛΙΑ