• Στοίχημα

    Over από τα Κύπελλα Ευρώπης

    • Monobet
    Super League


    Τρεις αγώνες ρεβάνς που υπόσχονται γκολ και θέαμα

    Το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στο Europa League και το Conference League. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει δυνατές προτάσεις με Over.

    Επτά γκολ μπήκαν στην πρώτη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Μακάμπι Χάιφα για το Conference League. Πήρε τη νίκη με 4-3 η ιταλική ομάδα. Η λογική λέει ότι και στη ρεβάνς στη Φλωρεντία θα μπουν σημειωθούν πάνω από 2 γκολ. Η Φιορεντίνα δεν θα στηριχτεί στη νίκη της με 2 γκολ διαφορά από το πρώτο ματς, παρότι παίρνει την πρόκριση και με την ισοπαλία. Θα βγει στην επίθεση για τη νίκη. Και η Μακάμπι Χάιφα θα παίξει ανοιχτά αφού θέλει μόνο τη νίκη.

    Η πρόκριση έχει κριθεί στο ζευγάρι του Europa League, ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μαρσέιγ. Στο πρώτο ματς στην Γαλλία η Μαρσέιγ πέτυχε εύκολη νίκη με 4-0. Η Βιγιαρεάλ δεν έχει λόγο να κλειστεί. Θα παίξει επιθετικά για το θαύμα, ή έστω για να πετύχει μία νίκη γοήτρου. Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και μπορεί να σκοράρει και στην Ισπανία. Το πιθανότερο είναι να μπουν πάνω από 2 γκολ και στη σημερινή αναμέτρησή τους.

    Από το Europa League ξεχώρισα 1 ακόμα Over, στο παιχνίδι της Μπράιτον με τη Ρόμα. Κι εδώ η πρόκριση λογικά έχει ξεκαθαρίσει. Η Ρόμα ήταν καταιγιστική στην έδρα της και επικράτησε με 4-0. Η Μπράιτον δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς. Θα παίξει επιθετικά από το ξεκίνημα. Στην έδρα της λογικά θα σκοράρει. Το πιθανότερο είναι να πετύχει γκολ και η Ρόμα. Πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα γίνει το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    929 (19:45) ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ OVER 2,5 1,55
    930 (19:45) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER 2,5 1,48
    948 (22:00) ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΡΟΜΑ OVER 2,5 1,58

    Διαβάστε επίσης:

    Τάσος Μπακασέτας: Το «ευχαριστώ» στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας από τον Γιάννη Βρούτση

    Μάικ Τζέιμς: Δεν με νοιάζει πού θα υπογράψω, θέλω τριετές συμβόλαιο

    Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν στο Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ