• Στοίχημα

    Over από Ιταλία και Γαλλία


    Στις καθυστερήσεις χάθηκε το ταμείο το Μεγάλο Σάββατο! Πέρασαν το «διπλό» της Νότιγχαμ στο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το Over στο παιχνίδι Χιρόνα-Μπαρτσελόνα. Η τριάδα «έκλεινε» με το «διπλό» της Λάτσιο, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) στις καθυστερήσεις!

    Την Κυριακή πέρασαν και πάλι οι 2 από τις 3 προτάσεις, το Over στο ματς Τσέλσι-Γουέστ Χαμ και το Goal στο παιχνίδι Θέλτα-Βιγιαρεάλ. Η τρίτη επιλογή ήταν με τον «άσο» της Βαλένθια, η οποία παρότι ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει να παίξει στην Ευρώπη δέχτηκε το γκολ από την Αλαβές και ηττήθηκε με 0-1.

    Δύο Over από την Ιταλία και τη Γαλλία είναι οι σημερινές επιλογές. Η Σαλερνιτάνα έχει υποβιβαστεί και δεν έχει λόγο να κλειστεί στο ματς με την Αταλάντα, η οποία κυνηγάει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται τη νίκη. Μπροστά της η Αταλάντα έχει και τον αγώνα των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μαρσέιγ. Το «διπλό» είναι χαμηλά και προτίμησα το Over.

    Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στο παιχνίδι της Λιλ με τη Λυών. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση. Η Λιλ έχει ως στόχο το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ποντάρει στη δυνατή έδρα της για να πάρει τη νίκη. Η Λυών «τρέχει» για να προλάβει να βγει στην Ευρώπη. Από τη νίκη με 1-2 κατά της Μετς προέρχεται η Λιλ. Συμπλήρωσε 4 σερί Over η Λυών με τη νίκη της 3-2 στο ματς με τη Μονακό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    ΕΠΟ: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

    Premier League: Συμφωνία για ανώτατο όριο δαπανών

     



    ΣΧΟΛΙΑ