• Στοίχημα

    Νίκη με Over 1,5 για τη Λίβερπουλ

    • Monobet
    Pamestoixima.gr


    Πέρασαν τη Δευτέρα οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ από την Τουρκία!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το MONOBET τη Δευτέρα! Πέρασε η δυάδα από την Τουρκία με το Goal στο παιχνίδι Χατάισπορ-Μπεσίκτας με απόδοση 1,65 και τον «άσο» της Εγιουπσπόρ με απόδοση 1,41 στο παιχνίδι με την Ερζουρούμσπορ.

    Η Boxing Day γίνεται σήμερα στην Αγγλία με πολλά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες της Premier League. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει προτάσεις για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια.

    Δύσκολο στην πρόβλεψη του σημείου είναι το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Φούλαμ. Σε καλή φόρμα βρίσκεται η γηπεδούχος.

    Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-3 κατά της Νότιγχαμ. Η φιλοξενούμενη απογοήτευσε στην προηγούμενη αγωνιστική.

    Έχασε στο γήπεδό της με 0-2 από την Μπέρνλι. Πιθανό είναι το Goal σε αυτό το ματς. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν. Η Φούλαμ μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στα 2 τελευταία ματς με την Μπέρνλι και την Νιούκαστλ (3-0) αλλά στα αμέσως 4 προηγούμενα είχε πετύχει 16 γκολ! Σκόραραν και η Μπόρνμουθ και η Φούλαμ στις 2 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της πρώτης (1-1, 2-1).

    Φαβορί είναι η Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι. Δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντέρμπι την Άρσεναλ. Έμειναν στο 1-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στη 2η θέση, στο -1 από την αντίπαλό της.

    «Φωνάζει» για τη διαιτησία αφού δεν της δόθηκε πέναλτι. Μετά τις 2 ισοπαλίες, στα ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Παίζει με επικίνδυνη ομάδα. Η Μπέρνλι προέρχεται από το 0-2 κατά της Φούλαμ. Στο τελευταίο ματς στο γήπεδό της έχασε με το ίδιο σκορ από την Έβερτον. Πιθανό είναι το «διπλό» και στο σημερινό παιχνίδι. Για να ανεβάσω την απόδοση το συνδυάζω με το Over 1,5.

    Δυάδα για τα παιχνίδια της Τετάρτης

    Μία δυάδα ξεχώρισα και από το αυριανό πρόγραμμα της Premier League. Η πρώτη επιλογή είναι με το Goal/Goal στο παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Γουλβς. Δεν αγωνίστηκε το Σάββατο η Μπρέντφορντ.

    Αναβλήθηκε το παιχνίδι της με την Μάντσεστερ Σίτι λόγω της συμμετοχής της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-2 από την Άστον Βίλα.

    Έχει φέρει 3 Goal στα 4 πρόσφατα ματς. Η Γουλβς την Κυριακή κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι. Μετράει 4 Goal στα 6 τελευταία. Σκόραραν και οι 2 στα μεταξύ τους παιχνίδια τα 2 τελευταία χρόνια (1-2, 1-1).

    Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και πλέον ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά με 1 ματς λιγότερο και απέχει 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

    Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θα πάει για το «διπλό» στο παιχνίδι με την Έβερτον, σε μία έδρα όπου κέρδισε στις 6 τελευταίες επισκέψεις της! Λογικά θα τα καταφέρει, τώρα που το νικηφόρο σερί (4 παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ) της Έβερτον σταμάτησε με την ήττα της 2-1 από την Τότεναμ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    353 (17:00) ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΦΟΥΛΑΜ                GOAL          1,60

    403 (19:30) ΜΠΕΡΝΛΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ                 2+OVER 1,5    1,48

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    411 (21:30) ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΛΒΣ                GOAL          1,80

    420 (22:15) ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ              2               1,52



    ΣΧΟΛΙΑ