• Στοίχημα

    Μοίρασε κέρδη το MONΟΒΕΤ το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet
    Ποδοσφαιριστής σουτάρει μπάλα σε γήπεδο ποδοσφαίρου


    Πέρασαν οι 7 από τις 8 προτάσεις

    Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σαββατοκύριακο! Πέρασαν οι 7 από τις 8 προτάσεις! Μόνο το πρώτο ματς «έσπασε», το «διπλό» της Λάτσιο. Προηγήθηκε με 0-1 με το πέναλτι του Ιμόμπιλε αλλά δέχτηκε 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 2-1 από τη Σαλερνιτάνα.

    Τα άλλα 3 ματς του Σαββάτου πέρασαν, τα «διπλά» της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,47, της Άρσεναλ με 1,71 και ο συνδυασμός «άσου» και Over του Ολυμπιακού με 1,45.

    Την Κυριακή το MONOBEΤ είχε 4 στα 4! Επιβεβαιώθηκαν όλες οι επιλογές, οι «άσοι» της Νις με απόδοση 1,51, της Ρόμα με 1,62, της Μπέτις με 1,67 και το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης με 1,50.

    Δυάδα με Goal/Goal σήμερα από Αγγλία και Ισπανία

    Λίγα παιχνίδια γίνονται σήμερα αλλά από αύριο επιστρέφει το Champions League. To MONOBET ξεχώρισε από το σημερινό πρόγραμμα 2 Goal/Goal από την Αγγλία και την Ισπανία.

    Η Φούλαμ προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Άστον Βίλα, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και χρειάζεται τους βαθμούς. Είναι ικανή για να σκοράρει στην έδρα της. Παίζει με τη Γουλβς η οποία κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Τότεναμ και συμπλήρωσε 9 σερί Goal! Ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

    Την ίδια επιλογή έχω κάνει και στην Ισπανία, στην αναμέτρηση της Χιρόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Χιρόνα. Θέλει να πετύχει άλλη μία νίκη, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χαρακτηριστικό και των 2 ομάδων είναι ότι σκοράρουν με άνεση και συνήθως δέχονται γκολ. Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Χιρόνα, μοιράστηκαν τις νίκες με σκορ 2-1.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    302 (22:00) ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΛΒΣ GOAL 1,84
    303 (22:00) ΧΙΡΟΝΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ GOAL 1,57



    ΣΧΟΛΙΑ