• Στοίχημα

    Goal στην Premier League!

    • Monobet
    Ποδοσφαιρο


    Δύο δυάδες από το MONOBET για το σημερινό και το αυριανό κουπόνι! Δυνατό είναι το πρόγραμμα σήμερα και αύριο με παιχνίδια από την Premier League και τη Super League. H σημερινή δυάδα του MONOBET είναι από το αγγλικό πρωτάθλημα.

    Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Γουλβς. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η γηπεδούχος. Είναι προτελευταία στη βαθμολογία και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη.

    Πήρε βαθμό με 10 παίκτες από το 40

    Έπαιζε με 10 παίκτες από το 40’ στο εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2. Μετράει 3 σερί Goal και Over.

    Η Γουλβς έχασε με 2-0 από την Άστον Βίλα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Είναι ικανή για να σκοράρει. Ποντάρω στο Goal.

    Λογικά θα βρουν δίχτυα και η Μπόρνμουθ με την Κρίσταλ Πάλας στο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της πρώτης.

    Προέρχονται από 3 σερί ματς στο πρωτάθλημα στα οποία σκόραραν και οι 2. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπόρνμουθ κέρδισε με 2-1 την Έβερτον και η Κρίσταλ Πάλας ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με την Νότιγχαμ.

    Δυνατά φαβορί στη Super League

    Αύριο γίνεται η 3η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ξεχωρίζει βέβαια το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ το οποίο είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Δυνατά φαβορί υπάρχουν στα άλλα 2 παιχνίδια, αλλά έχουν χαμηλές αποδόσεις.

    Ο Ολυμπιακός, παρότι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ μετά την ήττα του με 1-0 στην OPAP Arena, θα παλέψει έως το τέλος.

    Θέλει άλλωστε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, γιατί υπάρχει και το σενάριο να πάρει ο Άρης πάρει το κύπελλο και τότε η 4η θέση δεν θα οδηγεί στην Ευρώπη.

    Το πιθανότερο είναι να κερδίσει τον Άρη. Για να ανεβάσω την απόδοση του «άσου» τον συνδυάζω με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ ο Ολυμπιακός, εφόσον ανοίξει το σκορ.

    Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία και δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να πάρει τους 3 βαθμούς. Προέρχεται από την νίκη με 2-3 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παραμένει σε απόσταση 2 πόντων από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

    Η Λαμία ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη και είναι βαθμολογικά αδιάφορη στα playoffs. Ο «άσος» του ΠΑΟΚ έχει αξία αν παιχτεί με το επίσης πιθανό Over 2,5.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    804 (ΤΡΙ, 21:45) ΜΠΕΡΝΛΙ-ΓΟΥΛΒΣ GOAL 1,60
    805 (ΤΡΙ, 21:45) ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ GOAL 1,62
    888 (ΤΕΤ, 19:00) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1+OVER 1,5 1,62
    890 (TET, 19:30) ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ 1+OVER 2,5 1,50

    Διαβάστε επίσης:

    Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Άγιαξ: Γιατί απολύθηκε ο Κρόες από τη θέση του CEO

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά σε ένα ακόμη πρωτόγνωρο επίτευγμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου



    ΣΧΟΛΙΑ