• Στοίχημα

    Φαβορί, Goal και Over από Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα

    • Monobet
    ΑΕΚ


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια Κυπέλλων και Λιγκ Καπ

    Τα παιχνίδια των Κυπέλλων στην Ελλάδα και την Ιταλία και οι πρώτοι ημιτελικοί στο Λιγκ Καπ Αγγλίας ξεχωρίζουν στο κουπόνι του στοιχήματος. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει επιλογές με φαβορί, Goal και Over.

    Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα μία δυάδα, με το «διπλό» της Τσέλσι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μίντλεσμπρο και το Goal στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Φιορεντίνα-Μπολόνια.

    Η Τσέλσι έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και βασικός στόχος της είναι η κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό και μπορεί να φύγει με τη νίκη στο ματς με την Μίντλεσμπρο, η οποία το Σάββατο αποκλείστηκε από το κύπελλο με την εντός έδρας ήττα της με 0-1 από την Άστον Βίλα.

    Στο Κύπελλο Ιταλίας είναι νοκ άουτ το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Μπολόνια. Αποφεύγω κάποιο σημείο και ποντάρω στο Goal. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για να σκοράρουν. Στον αγώνα πρωταθλήματος η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-1.

    Οι προτάσεις για τα παιχνίδια της Τετάρτης

    Οι αυριανές επιλογές είναι με 2 φαβορί και 1 Over. Στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 στην Τούμπα τον Βόλο και πιστεύω ότι θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά με νέα νίκη.

    Φαβορί είναι και η ΑΕΚ στην πρώτη αναμέτρησή της για την φάση των «16» με τον Άρη. Θέλει να πετύχει σκορ πρόκρισης αφού γνωρίζει ότι η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολη. Ο Άρης ήταν πολύ καλός στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε με 2-1. Θα προσπαθήσει να φύγει αήττητος από την OPAP Arena, αλλά δύσκολα θα καταφέρει.

    Κλείνω με τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Λίβερπουλ αλλά δεν έχει αξία ο «άσος» της στο παιχνίδι με την Φούλαμ. Προτιμότερο είναι το Over, που ήρθε στην πρόσφατη αναμέτρησή τους στο πρωτάθλημα, με συγκλονιστική εξέλιξη και την ανατροπή της Λίβερπουλ στο τέλος με 4-3.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    935 (22:00) ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΤΣΕΛΣΙ            2              1,57

    936 (22:00) ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ    GOAL        1,70

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    943 (17:00) ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ                                2           1,48

    948 (19:30) ΑΕΚ-ΑΡΗΣ                                       1           1,44

    959 (22:00) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΦΟΥΛΑΜ           OVER     1,45

    Διαβάστε επίσης:

    «Triple double» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, νέα ήττα οι Μπακς

    Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Πάμε Στοίχημα για τα Κύπελλα Ελλάδας και Ιταλίας και τη Euroleague

    Πέθανε ο «Κάιζερ» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ



    ΣΧΟΛΙΑ