• Στοίχημα

    Επιστρέφει στην κορυφή η Άρσεναλ

    • Monobet
    Άρσεναλ


    Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με την Premier League!

    Οι 2 επιλογές του MONOBET την Τετάρτη από την Premier League οδήγησαν στο ταμείο! Είχα προτείνει το Goal στο παιχνίδι Μπρέντφορντ-Γουλβς (1-4) με απόδοση 1,80 και το «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι (1-3) με απόδοση 1,52 στο παιχνίδι με την Έβερτον.

    Η Premier League συνεχίζεται σήμερα με 2 παιχνίδια. Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις βλέπω ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι της Μπράιτον με την Τότεναμ. Δεν είναι στα καλύτερά της η γηπεδούχος αλλά παραμένει επικίνδυνη όταν παίζει στην έδρα της. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας.

    Η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Έβερτον, συμπλήρωσε 3 σερί νίκες και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να πετύχει μία ακόμα νίκη σε μία έδρα όπου κέρδισε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της με 0-2 και 0-1. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» της για απόδοση 2,45.

    Δυνατό φαβορί είναι η Άρσεναλ στο γειτονικό ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ. Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 στο ματς με την Μπέρνλι. Βρίσκεται στο -2.

    Με νίκη επιστρέφει στο «ρετιρέ». Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, παρότι η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τις νίκες κόντρα στην Γουλβς με 3-0 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0.

    Η Άρσεναλ έχει υπέρ της και την παράδοση με μόνο νίκες στην τελευταία πενταετία (3-1, 1-0, 2-1, 2-0, 3-1). Για να ανέβει η απόδοση του «άσου» της τον συνδυάζω με το Over. Μπορεί να σκοράρει και η Γουέστ Χαμ για να γίνει πιο εύκολα το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    424 (21:30) ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ                2          2,45

    425 (22:15) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ          1+OVER    1,77

    Διαβάστε επίσης:

    Ράτκλιφ: Στόχος η επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης

    ΝΒΑ: Εγκρίθηκε η πώληση των Ντάλας Μάβερικς στην πέμπτη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο

    F1: Μοίρασε 1 δισ. δολάρια στις ομάδες!



    ΣΧΟΛΙΑ