• Στοίχημα

    Επιλογές με μεγάλες αποδόσεις από Ισπανία και Γαλλία

    • Monobet


    Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τον «άσο» της Μπαρτσελόνα και το Over της Γιουβέντους.

    Πέρασε η δυάδα του MONOBET την Πέμπτη με τον «άσο» της Μπαρτσελόνα (1,45) στο ματς με την Οσασούνα και το Over στο παιχνίδι Γιουβέντους-Φροζινόνε (1,67).

    Με επιλογές από τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ελλάδα είναι οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο. Ξεκινάω από την Μπουντεσλίγκα η οποία επιστρέφει μετά τη χειμερινή διακοπή. Πιθανό είναι το Over στο παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με τη Λεβερκούζεν. Σκοράρει με άνεση, ειδικά στην έδρα της η γηπεδούχος. Διεκδικεί τον τίτλο η φιλοξενούμενη, βρίσκεται στην κορυφή και παραμένει αήττητη. Μετράει 4 Over στα 6 τελευταία ματς.

    Συνεχίζω Ισπανία και 1 «άσο» με ρίσκο, της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι 4η στη βαθμολογία και ελπίζει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Η Σοσιεδάδ προέρχεται από 3 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θα έχει σήμερα σημαντικές απουσίες. Τα 2 τελευταία χρόνια η Μπιλμπάο επικράτησε με 4-0 και 2-0.

    Κλείνω την τριάδα του Σαββάτου με το «διπλό» της Ίντερ στο παιχνίδι με την Μόντζα. Δυσκολεύτηκε στην προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ για να κερδίσει εντός έδρας με 2-1 τη Βερόνα. Γλίτωσε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αφού η Βερόνα έχασε πέναλτι. Διατήρησε τη διαφορά των 2 βαθμών από τη Γιουβέντους και χρειάζεται τη νίκη για να μην πέσει από την κορυφή. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει.

    Οι προτάσεις για τους αγώνες της Κυριακής

    Μία τριάδα ξεχώρισα και από το κυριακάτικο κουπόνι. Πληρώνει καλά, αλλά έχει το ανάλογο ρίσκο, ο «άσος» της Ναντ κόντρα στην Κλερμόν. Ήταν καλή στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρόκριση με 1-4. Στο πρωτάθλημα έχει 3 σερί ήττες και χρειάζεται τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία. Η Κλερμόν πήρε στα πέναλτι την πρόκριση κόντρα στην Μετς και στο πρωτάθλημα μετράει 3 ήττες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

    Ποντάρω σε 1 ακόμα Over από τη Γερμανία, στο παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με τη Στουτγκάρδη. Μόνο Over έφερε στα 6 πρόσφατα ματς η Γκλάντμπαχ, ενώ η Στουτγκάρδη είχε 4 στα 6. Αλλοπρόσαλλη είναι η γηπεδούχος, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Πολύ καλό πρώτο γύρο έκανε η Στουτγκάρδη και βρίσκεται στην 3η θέση. Πάνω από 2 γκολ σημειώθηκαν στις 3 από τις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ (3-0, 1-2, 1-1, 3-1).

    Η τελευταία επιλογή για το Σαββατοκύριακο είναι από τη Σούπερ Λίγκα με τον «άσο» του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το Over στο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να ξεσπάσει μετά την ήττα του με 2-1 στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη. Ο ΠΑΣ πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη του 2-1 στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς στην Τούμπα λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TOY ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    181 (16:30) ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ      OVER     1,52

    279 (18:30) ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ           1              2,05

    302 (21:45) ΜΟΝΤΖΑ-ΙΝΤΕΡ        2              1,51

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    363 (16:00) ΝΑΝΤ-ΚΛΕΡΜΟΝ     1              1,97

    387 (18:30) ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ             OVER     1,48

    403 (20:30) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ             1+OVER                1,58

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ