• Στοίχημα

    Ευκαιρίες για κέρδη σε Ελλάδα, Ιταλία και Αγγλία

    • Monobet


    Ταμείο και την Πέμπτη από το ΜΟΝΟΒΕΤ με το Over της Γιουβέντους και το «διπλό» της Μπαρτσελόνα!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη! Σε μια ημέρα με ελάχιστα παιχνίδια πέρασε η δυάδα με το Over στο παιχνίδι Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα (1,57) και το «διπλό» της Μπαρτσελόνα (1,55) στο ματς με τη Λας Πάλμας.

    Το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Super League και Serie A. Τα πρωταθλήματα σε Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία διακόπτονται για να γίνουν παιχνίδια των Κυπέλλων. Από το σαββατιάτικο κουπόνι ξεχώρισα 2 Over και 1 «διπλό».

    Η Ίντερ άφησε 2 βαθμούς στην έδρα της Τζένοα (1-1) και είδε την Γιουβέντους να την πλησιάζει ξανά στους 2 πόντους. Δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και λογικά θα «καθαρίσει» τη Βερόνα. Χαμηλά είναι ο «άσος» της, αλλά ανεβαίνει η απόδοσή του αν παιχτεί από το πρώτο ημίχρονο.

    Η Άστον Βίλα θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο Αγγλίας και δείχνει να είναι χαμηλό το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο. Βέβαια σε αυτή τη διοργάνωση γίνονται πολλές εκπλήξεις. Όμως η Άστον Βίλα είναι ανώτερη και δεν νομίζω ότι θα αδιαφορήσει για το Κύπελλο.

    Επιστρέφω στην Ιταλία για το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στη Σασουόλο και τη Φιορεντίνα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πολύ πιθανό. Η Σασουόλο φέρνει το ένα Goal μετά το άλλο. Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε καλή φόρμα και λογικά βρει δίχτυα.

    Οι προτάσεις για τους αγώνες της Κυριακής

    Μία τριάδα ξεχώρισα και από το κυριακάτικο κουπόνι. Οι 2 επιλογές είναι από τη Super League. Μοιρασμένες είναι αποδόσεις στο παιχνίδι του Βόλου με την Ατρόμητο. Πιο ασφαλής επιλογή είναι το Goal. Ο Βόλος θα κυνηγήσει την νίκη στην έδρα του. Ο Ατρόμητος θα ψάξει το γκολ για να συνεχίσει τις τελευταίες επιτυχίες που τον απομάκρυναν από τις επικίνδυνες θέσεις και τον έφεραν κοντά σε αυτές των play off.

    Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του. Πέτυχε από 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Λογικά θα πάρει τη νίκη και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ποντάρω ξανά στη νίκη του από το πρώτο ημίχρονο.

    Κλείνω με Ιταλία και το «διπλό» της Γιουβέντους στο ματς με τη Σαλερνιτάνα. Έπαιξαν και για το Κύπελλο την Πέμπτη και η Γιουβέντους έκανε περίπατο με 6-1. Θέλει να μείνει στη μάχη του τίτλου και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να πάρει τους 3 βαθμούς. Για όσους θέλουν να ανεβάσουν την απόδοση μπορούν να συνδυάσουν το «διπλό» με το Over 1,5 ή και το Over 2,5. H Σαλερνιτάνα σκοράρει στην έδρα της και μπορεί να βοηθήσει για να γίνει το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    152 (13:30) ΙΝΤΕΡ-ΒΕΡΟΝΑ         1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    1,55

    261 (19:30) ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ             2            1,54

    272 (21:45) ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ     GOAL    1,58

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    282 (15:00) ΒΟΛΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ            GOAL    1,71

    315 (17:00) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ     1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    1,62

    335 (19:00) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ             2            1,40

    Διαβάστε επίσης

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεχωριστός ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά

    Νέος πρόεδρος της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου

    Giant Heart και Γιάννης Κωνσταντέλιας δίνουν χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου



    ΣΧΟΛΙΑ