• Στοίχημα

    Ευκαιρίες για κέρδη σε Αγγλία και Γερμανία!

    • Monobet


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!

    Οι αγώνες της Super League αναβλήθηκαν, αλλά γίνονται πολλά παιχνίδια στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το MONOBET ξεχωρίζει τα δυνατά ματς του Σαββατοκύριακου, αυτά που μπορούν να προσφέρουν κέρδη.

    Ξεκινάω από τη Γερμανία και το ματς της Ουνιόν Βερολίνου με τη Γκλάντμπαχ. Έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη η Ουνιόν και από κει που πέρσι πρωταγωνιστούσε και πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ πλέον παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα βγει στην επίθεση για τη νίκη κόντρα στην Γκλάντμπαχ η οποία είναι απρόβλεπτη, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το ματς μπορεί να ανοίξει και να έχει πάνω από 2 γκολ.

    Από τη Γερμανία ξεχώρισα και το Over στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με τη Λειψία. Μπαίνουν πολλά γκολ στα μεταξύ τους ματς και μετράνε μόνο Over στην τελευταία πενταετία (4-1, 3-3, 3-2, 1-4, 2-1). Η Ντόρτμουντ έφερε 4 Over στα 5 πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και η Λειψία 5 στα 6.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς κέρδισε στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς την Τότεναμ με 2-1 και την Μπέρνλι με 1-0. Υποδέχεται την Νότιγχαμ η οποία μετράει 4 σερί ήττες και την Τετάρτη γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από την Φούλαμ. Πέρσι έχασε με 1-0 σε αυτό το γήπεδο. Ποντάρω στον «άσο» της Γουλβς.

    Στην Ιταλία η Ίντερ είναι δυνατό φαβορί στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Ο «άσος» της όμως έχει μικρή απόδοση και τον ανεβάζω σε συνδυασμό με το Over 1,5. Λογικά θα πετύχει πάνω από 1 γκολ. Οι 3 τελευταίες νίκες της κόντρα στην Ουντινέζε σημειώθηκαν με πάνω από 1 γκολ διαφορά (5-1, 2-0, 3-1).

    Οι προτάσεις για τους αγώνες της Κυριακής

    Δύο επιλογές από την Αγγλία έκανα για το κυριακάτικο κουπόνι. Ποντάρω στο Goal στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Γουέστ Χαμ. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση. Η Φούλαμ ήταν εντυπωσιακή στο 5-0 κατά της Νότιγχαμ. Η Γουέστ Χαμ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη την Πέμπτη με 1-2 κατά της Τότεναμ.

    Η δεύτερη επιλογή είναι με τον συνδυασμό του «διπλού» της Μάντσεστερ Σίτι με το Over 2,5 στο παιχνίδι της με τη Λούτον. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία η Σίτι μετά την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα και είναι πιθανό να ξεσπάσει στη Λούτον, η οποία πάλεψε με την Άρσεναλ και ηττήθηκε δύσκολα με 3-4.

    Στη Γαλλία μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες είναι η Λιλ. Με τη νίκη 2-0 κατά της Μετς συμπλήρωσε 12 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (7-5-0). Μπορεί να κάνει το «διπλό» στο ματς με την Κλερμόν. Πέρσι την κέρδισε με 0-2.

    Κλείνω με τη Γερμανία και το ντέρμπι ανάμεσα στην Στουτγκάρδη και τη Λεβερκούζεν. Παίζουν 2 από τις καλύτερες φέτος ομάδες του πρωταθλήματος. Λογικά θα σκοράρουν και οι 2 σε ένα ματς που πιστεύω ότι θα έχει πάνω από 2 γκολ.

    Διαβάστε επίσης

    Super League: Την Τρίτη ορίζονται τα ματς της αγωνιστικής που αναβλήθηκαν

    Διαιτητές Super League: Δεν σφυρίζουμε, μέχρι οι συνθήκες να καταστούν ομαλές για τη σωματική μας ακεραιότητα



    ΣΧΟΛΙΑ