• Στοίχημα

    Δυνατά φαβορί από Αγγλία και Ισπανία

    • Monobet
    Ποδοσφαιρο


    Νέο ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ με την τριάδα του Σαββάτου!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο! Πέρασε η τριάδα με το Goal στο παιχνίδι Λειψία-Ντόρτμουντ 4-1 (με απόδοση 1,42), τον συνδυασμό «άσου» και Over 2,5 στο παιχνίδι Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-1 (με απόδοση 1,47) και τον «άσο» του Παναιτωλικού (με απόδοση 1,64) στο ματς με τον Ατρόμητο. Στο 2,90 ήταν η απόδοσή της!

    Μία δυάδα ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι. Ποντάρω σε 2 δυνατά φαβορί από την Αγγλία και την Ισπανία.

    Στην Τσάμπιονσιπ η Λέστερ ανεβαίνει και μαθηματικά με νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Πρέστον.

    Λογικά θα πανηγυρίσει απόψε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ και με 5-0 τη Σαουθάμπτον.

    Η Πρέστον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Με μία μόλις νίκη στα 6 τελευταία ματς (1-1-4) έχασε κάθε ελπίδα για να μπει στα πλέι οφ.

    Το δεύτερο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Πάλεψε στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, ήθελε μόνο τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε με 3-2.

    Αποχαιρέτισε οριστικά τον τίτλο και πλέον στόχος της είναι να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Απέχει 1 βαθμό από τη Χιρόνα και την περνάει με νίκη κόντρα στη Βαλένθια.

    Παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη η φιλοξενούμενη. Ηττήθηκε με 1-2 από την Μπέτις στην προηγούμενη αγωνιστική. Θα κλειστεί για να πάρει βαθμό στη Βαρκελώνη. Δύσκολα θα τα καταφέρει.

    Η Μπαρτσελόνα πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Χαμηλά είναι ο «άσος» της και τον συνδυάζω με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοσή του.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    680 (22:00) ΠΡΕΣΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 2 1,57
    683 (22:00) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1+OVER 1,5 1,55

     

    Διαβάστε επίσης:

    Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραψε ιστορία κατακτώντας για 7η φορά την πρώτη θέση στην Ευρώπη

    Tριάδες με φαβορί, Goal και Over!

    Ποια σχέση έχει η Τέιλορ Σουίφτ με τη Σαπφώ;



    ΣΧΟΛΙΑ