• Στοίχημα

    Δυάδες από Ιταλία και Αγγλία!

    • Monobet
    Ποδοσφαιριστής στη Premier League


    Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο από το ΜΟΝΟΒΕΤ

    Η Premier League και η Serie A συνεχίζονται λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2023. Το MONOBET έχει προτάσεις από αυτά τα 2 πρωταθλήματα για το Σαββατοκύριακο.

    Σήμερα θα ασχοληθώ με την Ιταλία. Δυνατό φαβορί είναι η Αταλάντα στο ματς με τη Λέτσε. Προσπαθεί να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στα 2 τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο Μπέργκαμο κέρδισε τη Μίλαν με 3-2 και τη Σαλερνιτάνα με 4-1. Η Λέτσε έχει πάρει αποστάσεις από τις επικίνδυνες θέσεις και κάνει καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας, αλλά σε 8 παιχνίδια έχει πάρει 5 ισοπαλίες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την Αταλάντα, όμως πιστεύω ότι θα το «καθαρίσει».

    Ρισκάρω με έναν άλλο «άσο» από την Ιταλία, της Κάλιαρι στο παιχνίδι με την Έμπολι. Πληρώνει όμως και πολύ καλά. Στο 2,00 είναι η απόδοσή του στο Πάμε Στοίχημα και θα τον τιμήσω. Η Κάλιαρι είναι ομάδα έδρας. Στα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσε στη Σαρδηνία έμεινε αήττητη με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Θέλει να ανέβει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή και είναι κρίσιμο το ματς με την Έμπολι η οποία έχει 1 βαθμό λιγότερο. Εκτός έδρας η Έμπολι έχει 5 ήττες (2 νίκες και μία ισοπαλία) σε 8 παιχνίδια.

    Επιλογές από την Premier League την Κυριακή

    Στα 2 παιχνίδια της Premier League στρέφεται αύριο το ενδιαφέρον. Η Άρσεναλ, μετά το πατατράκ της εντός έδρας ήττα της με 0-2 από τη Γουέστ Χαμ, θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με την Φούλαμ. Το καλό γι’ αυτήν είναι ότι θα βρει σε κακή κατάσταση τη Φούλαμ, προερχόμενη από 3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Ποντάρω στο «διπλό».

    Δύσκολο είναι το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπόρνμουθ. Απογοήτευσε η Τότεναμ στο εκτός έδρας ματς με την Μπράιτον κι έχασε εύκολα με 4-2. Σε έναν ακόμα αγώνα πέτυχε αλλά και δέχτηκε γκολ. Η Μπόρνμουθ ήταν πολύ καλή στο 3-0 κατά της Φούλαμ. Συμπλήρωσε 4 σερί νίκες και δείχνει ικανή για να κάνει τη ζημιά. Αποφεύγω το σημείο και επιλέγω το Goal. Και οι 2 ομάδες λογικά θα σκοράρουν. Πέρσι η Μπόρνμουθ κέρδισε με 2-3 εκτός έδρας την Τότεναμ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 

    511 (13:30) ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΕΤΣΕ                    1       1,42

    513 (16:00) ΚΑΛΙΑΡΙ-ΕΜΠΟΛΙ                      1       2,00

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 

    593 (16:00) ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ     GOAL     1,40

    594 (16:00) ΦΟΥΛΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ                   2          1,57

    Διαβάστε επίσης

    Φιάσκο ο τελικός του Super Cup Τουρκίας στο Ριάντ: Αναβλήθηκε επειδή η Σαουδική Αραβία απαγόρευσε τα εθνικιστικά σύμβολα

    Σουμάχερ: Η πτώση και το δράμα-Δέκα χρόνια σιωπής και μυστηρίου από το Μεριμπέλ

    ΝΒΑ: Εγκρίθηκε η πώληση των Ντάλας Μάβερικς στην πέμπτη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο



    ΣΧΟΛΙΑ