• Στοίχημα

    Δυάδα με «άσους» από Ελλάδα και Πορτογαλία!

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι

    Λίγα παιχνίδια γίνονται σήμερα σε πρωταθλήματα και κύπελλα. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 2 «άσους» με καλές αποδόσεις.

    Ο πρώτος είναι από τη Σούπερ Λίγκα, του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Λαμία. Άλλαξε προπονητή ο ΟΦΗ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του. Με τον Πέπε Μέλε στον πάγκο του συνέχισε τις ήττες χωρίς να σκοράρει. Έχασε από τον Άρη με 1-0, τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2 και τον ΠΑΟΚ με 4-0. Συμπλήρωσε 4 σερί ήττες και 9 παιχνίδια χωρίς νίκη.

    Υποχωρεί συνέχεια στη βαθμολογία και αν δεν συνέλθει θα μπει σε περιπέτειες, ενώ στόχος του ήταν η συμμετοχή στα play off. Μπορεί να βγάλει αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία, αν και η τελευταία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-0 κατά του Ολυμπιακού. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι τόσο καλή και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση του ΟΦΗ. Πληρώνει καλά ο «άσος» και αξίζει το ρίσκο.

    Η δεύτερη επιλογή είναι από την Πορτογαλία, με τον «άσο» της Μορεϊρένσε στο ματς με την Κάζα Πία. Εντυπωσιάζει φέτος η Μορεϊρένσε. Τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων (6-4-0) και έχει ηττηθεί μόνο από την Πόρτο, τη Σπόρτινγκ και την Μπράγκα. Δείχνει ικανή για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

    Η Κάζα Πία προέρχεται από την ήττα με 1-3 από την Μπράγκα. Έχει βελτιωθεί με τον Πέδρο Μορέιρα στον πάγκο της (μετράει 2 νίκες και 2 ήττες στα 4 ματς που είναι στον πάγκο της), αλλά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στην έδρα της φορμαρισμένης Μορεϊρένσε. Καλά πληρώνει και αυτός ο «άσος».

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  

    356 (20:00) ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ              1              1,90

    361 (22:15) ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ-ΚΑΖΑ ΠΙΑ         1              1,88



    ΣΧΟΛΙΑ