• Στοίχημα

    Δυάδα με «άσους» από Ελλάδα και Αγγλία

    • Monobet
    ΑΕΚ


    Προτάσεις από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

    Όπως κάθε Δευτέρα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουμε. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Ελλάδα και Αγγλία. Δύο παιχνίδια γίνονται στη Σούπερ Λίγκα. Δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το ματς του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό. Ναι μεν θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του ο ΟΦΗ, τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με μόνο μία ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια.

    Το αφήνω αυτό το παιχνίδι και πάω στο άλλο της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Στόχος του Αστέρα είναι να παίξει στα πλέι οφ, αλλά το έργο του έγινε δύσκολο μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

    Παλεύει για την 6η θέση με τη Λαμία. Μετά την ήττα του με 2-1 στο μεταξύ τους ματς και την ισοπαλία με 2-2 που πήρε η Λαμία το Σάββατο από τον Παναθηναϊκό η διαφορά τους αυξήθηκε στους 5 πόντους. Πλέον ο Αστέρας μόνο αν κερδίσει τον Παναιτωλικό θα την πλησιάσει στους 2 βαθμούς και θα ελπίζει.

    Αναφέρω και το πρόγραμμα των 3 ομάδων στις 3 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας. Η Λαμία θα παίξει με την ΑΕΚ (εντός έδρας), τον Ατρόμητο (εκτός) και τον ΠΑΟΚ (εντός). Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (εκτός έδρας), την Κηφισιά (εντός) και τον Πανσερραϊκό (εκτός).

    Λίγο καλύτερο είναι το πρόγραμμα για τον Αστέρα και πιστεύω ότι θα πάρει σήμερα τη νίκη για να παραμείνει στην διεκδίκηση της 6ης θέσης. Ο Παναιτωλικός έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Έφτασε και στα ημιτελικά του κυπέλλου όπου έχασε με 0-1 στο πρώτο ματς από τον Άρη.

    Η δεύτερη πρόταση είναι από την Πρέμιερ Λιγκ με τον «άσο» της Έβερτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μου άρεσε η Έβερτον στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχασε δύσκολα στο τέλος με 2-0. Χρειάζεται τους βαθμούς για να ανέβει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας. Θα βρισκόταν πολύ πιο ψηλά αν δεν είχε την αφαίρεση των 10 βαθμών.

    Πέντε πόντους περισσότερους έχει η Κρίσταλ Πάλας η οποία προέρχεται από τις ήττες με 4-1 από την Μπράιτον και με 1-3 από την Τσέλσι. Η Έβερτον την έχει ήδη κερδίσει μία φορά εντός έδρας με 1-0 για το κύπελλο. Μπορεί να πάρει τη νίκη και απόψε για να την πλησιάσει στους 2 βαθμούς.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    649 (18:00) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1,90
    675 (22:00) ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 1,68

     

    Διαβάστε επίσης:

    Κυπελλούχος Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός

    Στην 5η θέση του κόσμου η Εθνική πόλο ανδρών

    Μπαλτάκος: Πιθανότατα να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο με μαθητές στις εξέδρες



    ΣΧΟΛΙΑ