• Στοίχημα

    Δυάδα για τους ημιτελικούς του Champions League

    • Monobet


    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ και τη Δευτέρα! Η δυάδα με το «διπλό» της Λέστερ (1,57) στο παιχνίδι με την Πρέστον και τον συνδυασμό «άσου» και Over 1,5 της Μπαρτσελόνα (1,55) στο παιχνίδι με την Βαλένθια έδωσε απόδοση 2,43.

    Μία δυάδα ξεχώρισα και για τους ημιτελικούς του Champions League. Δύσκολα στην πρόβλεψη είναι και τα δύο παιχνίδια. Σήμερα η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν ημιτελικό χωρίς φαβορί.

    Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση και πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα. Η Μπάγερν θα βγει στην επίθεση για τη νίκη. Η Ρεάλ δεν πρόκειται να κλειστεί, θα ψάξει το γκολ και λογικά θα το πετύχει. Ποντάρω στο Goal.

    Στον αυριανό ημιτελικό, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν, ένα πολύ μικρό προβάδισμα δίνουν οι αποδόσεις στη γαλλική ομάδα. Κι εδώ αποφεύγω το σημείο. Η Ντόρτμουντ είναι απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στην έδρα της πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ.

    Η Παρί είναι φαβορί για την πρόκριση και θεωρώ ότι θα σκοράρει στη Γερμανία. Συνδυάζω το Goal με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” Πέντε ημέρες Αθλητισμού και Ένταξης!

    Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    ΕΠΟ: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος



    ΣΧΟΛΙΑ