ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βραδιά εθνικών ομάδων και η σημερινή με τα βλέμματα στραμμένα στο Δουβλίνο. Η Εθνική Ομάδα, μετά τη νίκη με 3-0 κατά της Φινλανδίας, θέλει να κάνει το 2 στα 2 κόντρα στην Ιρλανδία. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπορεί να το κερδίσει.
Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ματς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Η Ιρλανδία έχασε με 0-2 από την Αγγλία σε ένα ματς όπου δέχτηκε νωρίς τα 2 γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Δυνατό φαβορί είναι στο άλλο ματς του ομίλου μας η Αγγλία κόντρα στην Φινλανδία. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοση του «άσου» της. Λογικά θα κερδίσει εύκολα, πιθανότατα με μεγάλο σκορ.
Η Φινλανδία δέχτηκε 3 γκολ από την Εθνική Ομάδα. Δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά το σκορ. Η Αγγλία μπροστά στο κοινό της δεν θα μείνει στο 1 ή στα 2 γκολ. Θα κυνηγήσει κι άλλα τέρματα. Συνδυάζω τον «άσο» με το Over για να ανέβει η απόδοση.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  
                    
Διαβάστε επίσης
Υπερταμείο και Δημήτρης Παπανικολάου προωθούν μαζί πρόγραμμα συμπερίληψης για τα άτομα με αυτισμό
Ιρλανδία – Ελλάδα με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out
Παραολυμπιακοι: Με 13 μετάλλια επιστρέφει η ελληνική αποστολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Εξαπέλυσε νέα πλήγματα στη Γάζα στη διάρκεια της νύχτας
- Γιατί βουλιάζουν οι τράπεζες – Γιατί κάνει ράλι η Metlen
- Πλειστηριασμοί: Στα χέρια νέου ιδιοκτήτη το ακίνητο της Αικατερίνης Μαλαματίνα στη Μύκονο
- Καρανίκας εναντίον Τσίπρα: Έχασε από τον Μητσοτάκη όχι γιατί δεν είχε ινστιτούτο αλλά γιατί δεν έπειθε
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        