• Στοίχημα

    Δυάδα από την Ιταλία!

    • Monobet


    Οι αγώνες της Serie A ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι

    Για Δευτέρα είναι καλό το σημερινό πρόγραμμα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές και ξεχώρισα μία δυάδα από τη Serie A.

    Δυνατό φαβορί είναι η Μπολόνια στο ματς με τη Σαλερνιτάνα. Βρίσκεται στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και μετράει 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Με νίκη θα πλησιάσει στους 2 βαθμούς την 3η στη βαθμολογία Γιουβέντους.

    Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός και ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί. Προέρχεται από 11 αγώνες χωρίς νίκη με 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Άλλαξε έναν ακόμα προπονητή. Ο Φάμπιο Λιβεράνι έγινε ο 4ος τεχνικός που την αναλαμβάνει στην τρέχουσα σεζόν. Πήρε τη θέση του Στέφανο Κολονουάνο. Δύσκολα όμως θα προλάβει να αλλάξει την κατάσταση.

    Χαμηλά είναι ο «άσος» της Μπολόνια, κάτι το αναμενόμενο αφού η διαφορά των 2 ομάδων είναι μεγάλη. Πληρώνει καλύτερα αν συνδυαστεί με το Over 1,5. Δύσκολα θα μείνει στο 1 γκολ η Μπολόνια.

    Μία άλλη ομάδα που κυνηγάει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Ρόμα. Βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την 4η Μπολόνια και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λέτσε. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα καταφέρει να κάνει το «διπλό».

    Η Λέτσε, μετά από 5 ματς χωρίς νίκη (0-1-4), κέρδισε με 0-1 την ουραγό Σαλερνιτάνα. Είχε πάντως την τύχη με το μέρος της σε αυτό το ματς και πήρε τη νίκη χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακά της Φαλκόνε. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση της Ρόμα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    642 (ΔΕΥ, 13:30) ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1+OVER 1,5 1,50
    742 (ΔΕΥ, 19:00) ΛΕΤΣΕ-ΡΟΜΑ 2   1,84

    Διαβάστε επίσης:

    Βρούτσης: Εποικοδομητική η συνεργασία μας με FIFA/UEFA

    O Stroll έχει σχέδιο!

    Τσιτσιπάς: Ξαναχτυπά στο Twitter – «Γιατί δεν συνοδεύουμε υποχρεωτικά κάθε μας γεύμα με ποπ κορν;»



    ΣΧΟΛΙΑ