ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ατυχή στιγμή είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα τένις.
Με πάθος και συγκέντρωση αγωνίζεται πάντα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο αυτή τη φορά συνέβη ένα απρόοπτο. Στην προσπάθειά του να βγάλει άμυνα, ο 20χρονος τενίστας χτύπησε κατά λάθος έναν κριτή στο μάτι με το μπαλάκι.
Όπως ήταν φυσικό, ο κορυφαίος τενίστας έτρεξε στο πλευρό του προκειμένου να δει αν είναι καλά και να ζητήσει συγγνώμη.
Λίγο μετά, ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής και αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα.
Για τον 1ο γύρο του φημισμένου τουρνουά, ο Τσιτσιπάς πήρε το 1ο σετ κόντρα στον Άγγλο με 6-3 κάνοντας μπρέικ στο 2-1 και στο 6-3, ενώ στο 2ο σετ με το σκορ να βρίσκεται στο 3-3 και 30-30 η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε στους δυο να συνεχίσουν.
Δείτε το βίντεο με τον Τσιτσιπά να στέλνει το μπαλάκι στο πρόσωπο του κριτή:
Dangerous business, being a line judge ?
Also, is that chair at #QueensTennis cursed? (If you know, you know ?) pic.twitter.com/pkUUFK3ptT
— Tennis TV (@TennisTV) June 19, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.