• sports

    Σοκ στο NBA: Η στιγμή που ο Κάρι τραυματίζεται σοβαρά (video)

    • NewsRoom

    Τραυματίστηκε ο Στεφ Κάρι


    Άσχημα ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους πρώην πρωταθλητές του NBA Σαν Φρανσίσκο Γουόριορς, καθώς το αστέρι τους, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς.

    Συγκεκριμένα, σε μία φάση της τρίτης περιόδου, ο Κάρι επιχείρησε να κάνει μία διείσδυση προς το καλάθι, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τραυματίστηκε πέφτοντας άσχημα στο παρκέ με τον Άαρον Μπέινς, μάλιστα, να πέφτει πάνω στο αριστερό του χέρι.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ακτινογραφία έδειξε σπάσιμο του αριστερού του χεριού, ενώ τραυματίστηκε και ο αστράγαλός του. Σήμερα, ο παίκτης θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί αν θα χρειαστεί χειρουργείο.

    Αν και είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουν την χρονική περίοδο που θα χρειαστεί για να θεραπευτεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι για αρκετά παιχνίδια ο Κάρι θα παραμείνει εκτός.

    Στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, παραμονή Halloween για τους Αμερικανούς, οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα μέσα στο Σαν Φρανσίσκο με σκορ 110-121.

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε τα highlights του αγώνα:



    ΣΧΟΛΙΑ