• sports

    Πρώτη προπόνηση με την Μπαρτσελόνα μετά από 13 χρόνια ο Ρίκι Ρούμπιο

    • NewsRoom

    Ρίκι Ρούμπιο, παίκτης της Μπαρτσελόνα


    Δεκατρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και σήμερα (30/1) ο Ρίκι Ρούμπιο ξαναφόρεσε το προπονητικό μπλουζάκι των «μπλαουγκράνα» και προπονήθηκε υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ρότζερ Γκριμάου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της Καταλονίας τη διετία 2009-11.

    O Ρίκι Ρούμπιο αντιμετώπισε θέματα ψυχικής υγείας γνωστοποιώντας τα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και εξηγώντας πως αυτός ήταν ο λόγος που είχε αποφασίσει να μην ενισχύσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2019 εθνική Ισπανίας. Ο Ισπανός διεθνής γκαρντ εν συνεχεία ανακοίνωσε πως έβαλε τελεία στην καριέρα του στο ΝΒΑ αποχαιρετώντας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

    Πλέον, επέστρεψε στην πατρίδα του Ισπανία και ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να συμμετέχει στις προπονήσεις για να δει πως αισθάνεται μετά από όσα βίωσε, κάτι που σίγουρα θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά.

    «Τι χαρά να σε βλέπουμε ξανά με την μπάλα στα χέρια, Ρίκι,» ανέφερε η Μπαρτσελόνα αναρτώντας βίντεο από τη σημερινή πρώτη προπόνηση του Ρίκι Ρούμπιο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

    Διαβάστε επίσης:

    Toyota: Πρωτιά στις παγκόσμιες πωλήσεις για 4η συνεχή χρονιά

    Elon Musk: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Neuralink και την πρώτη εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο

    Στον Λιονέλ Μέσι για 8η φορά η Χρυσή Μπάλα



    ΣΧΟΛΙΑ