ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο πανηγυρίζει η Ελλάδα στο πρωτάθλημα Ευρώπης του στίβου καθώς η Ελίνα Τζένγκο, στην πρώτη της συμμετοχή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, έναν χρόνο μετά το χρυσό στην κατηγορία Κ20.
Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε στη δεύτερη της προσπάθεια βολή στα 65,81μ., η οποία της έδωσε την πρώτη θέση, βελτιώνοντας μάλιστα το ατομικό της ρεκόρ.
Η αποφασιστικότητα της Τζένγκο φάνηκε από την πρώτη βολή της, που ήταν στα 60,82μ., για να «καρφώσει» στη δεύτερη το ακόντιο στα 65,81μ. Η αθλήτρια δεν εκτέλεσε την τρίτη βολή της, όπως και την πέμπτη, ενώ η τέταρτη ήταν στα 59,40μ. και η έκτη στα 64,57μ.
Να σημειωθεί ότι η Τζένγκο έγινε η τρίτη Ελληνίδα που στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, μετά τις Άννα Βερούλη (19892, Αθήνα) και Μιρέλα Μανιάνη (2002, Μόναχο).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.