Βαρύ πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Euroleague, μετά τα σχόλια που έκανε στο Instagram για τις αποφάσεις των διαιτητών στους αγώνες του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εφές.

Οι διοργανωτές τιμώρησαν τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, αφού ο ίδιος αντέδρασε έντονα για τις αποφάσεις των διαιτητών. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και για υποτιμητικά σχόλια και προσβολές εναντίον άλλων συλλόγων, ατόμων αλλά και της ίδιας της διοργάνωσης.

1

Τα σχόλια αφορούν το δεύτερο και το τέταρτο ματς της σειράς στην Ευρωλίγκα, στα οποία ο ΠΑΟ ηττήθηκε.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, απευθυνόμενος στον γάτο του είπε: «Φρι, θέλουν να μας τιμωρήσουν πάλι. Θα τους τιμωρήσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε».

Βέβαια, σήμερα ο ίδιος επανήλθε στο Instagram με το ακόλουθο στόρι:

DPG

Υπενθυμίζεται ότι το 5ο και τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα πηγαίνει στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι, θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ στις 21:45.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ανανέωσε ο Ναν με τον Παναθηναϊκό AKTOR και άνοιξε σαμπάνια (video)

ΒΙΑΝΕΞ: Ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος τιμήθηκε με το Βραβείο Κορυφαίας Προσωπικότητας

Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος: Πλήρης ανακαίνιση του φαρμακείου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο