• sports

    ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Ήξερες ότι τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης;

    • NewsRoom
    ΠΑΟΚ

    ΠΑΟΚ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Η πρώτη αγωνιστική για το 2023 στην Superleague, φέρνει την παραδοσιακή μονομαχία της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη με το πρώτο ντέρμπι της πόλης για τη νέα χρονιά.

    Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις 4 βαθμοί (ΠΑΟΚ – 4ος, 29 βαθμοί, Άρης- 6ος, 25) και από το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα θα αρχίσει να διαφαίνεται και η λογική των ομάδων ενόψει της συνέχειας, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα στα ντέρμπι μερικές φορές «κυνηγούν» τις ομάδες για αρκετό καιρό.

    Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο μετά το Μουντιάλ, ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (0-2) και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1), ενώ ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (1-1) και επικράτησε του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0.

    Ελάχιστα γκολ σε ΠΑΟΚ – Άρης στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια   

    Ως γνήσιο ντέρμπι, το ΠΑΟΚ- Άρης συνήθως φέρνει χαμηλό σκορ με κάποιες εξαιρέσεις. Χαρακτηριστικό όμως των σκληρών αγώνων και του πάθους που υπάρχει στα συγκεκριμένα παιχνίδια, είναι το ότι σε 7 συνεχόμενους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας έχουν σημειωθεί από 2 γκολ και κάτω, ενώ σε 6 από τα τελευταία 7 έχει σημειωθεί κανένα ή ένα γκολ.

    Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει πλήθος επιλογών για τα γκολ του αγώνα με επιλογές για 0-1 γκολ, 2-3 γκολ, 4-6 γκολ αλλά και 7 ή περισσότερα. Στην έδρα του ΠΑΟΚ, ο Άρης έχει δύο συνεχόμενες νίκες, αμφότερες με 0-1 και σκόρερ τους Καμαρά και Μαντσίνι.

    Το σκορ που εμφανίζεται συχνότερα στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

    Ιστορικά, ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος στα εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη καθώς σε σύνολο 61 αγώνων, έχει 32 νίκες, 18 ισοπαλίες και 11 ήττες. Τα γκολ είναι 91 υπέρ του ΠΑΟΚ και 45 υπέρ του Άρη με τους Κούδα και Σκαρτάδο να έχουν πετύχει από 4 τέρματα σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.

    Το συχνότερο σκορ είναι το 2-0 που έχει εμφανιστεί 11 φορές, ενώ σε 7 περιπτώσεις έχει εμφανιστεί το 1-0 και το 0-0. Η συχνότερη νίκη του Άρη είναι με 0-1 καθώς από τις 11 νίκες των «κίτρινων» στην Τούμπα, οι 6 έχουν έρθει με 0-1. Στο Pamestoixima.gr υπάρχει πλήθος επιλογών αναφορικά με τα ακριβή σκορ του αγώνα τόσο για τη νίκη του ΠΑΟΚ, όσο και για την ισοπαλία ή τη νίκη του Άρη.

    Ενισχυμένες αποδόσεις* και ειδικά στοιχήματα για το ΠΑΟΚ – Άρης

    Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που αφορούν στην επίτευξη του πρώτου τέρματος πριν από το 40ο λεπτό του αγώνα, αλλά και το να είναι το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

    21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

     



    ΣΧΟΛΙΑ