• sports

  ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ευρεία σύσκεψη κορυφής με κομβική παρουσία Ιβάν Σαββίδη

  • NewsRoom
  Ιβάν Σαββίδης

  Ιβάν Σαββίδης


  Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη.

  Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα, έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα.

  Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν διεξοδικά:

  1. Υποδομές: όλες οι νέες εξελίξεις για το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

  2. Αγωνιστικό: Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι και, όπως είπε ο μεγαλομέτοχος, «… έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο Ιβάν Σαββίδης εκδήλωσε τη διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Ιανουάριο, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

  3. Διατήρηση της σημαντικής θέσης του ΠΑΟΚ στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια» είπε σχετικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ. «Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

  4. Σχέση με φιλάθλους: Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι «… η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

  Διαβάστε επίσης:

  «Mr Dogus»: Καταρρέει η επιχειρηματική «αυτοκρατορία» του billionaire – Η αποχώρηση από την Ελλάδα και οι ισχυρές φιλίες του με Έλληνες εφοπλιστές

  Η Nike σέρνει στα δικαστήρια New Balance και Skechers

  Έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε εταιρεία εμπορίας συμπληρωμάτων διατροφής – Στα €479.000 τα μη καταβεβλημένα τέλη  ΣΧΟΛΙΑ