array(0) {
}
        
    
Menu
-0.8%
Τζίρος: 251.98 εκατ.

Ο Τραμπ έβαλε πινακίδα «Οβάλ Γραφείο» με χρυσά καλλιγραφικά γράμματα

Sports

ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: O Γιάννης Μπουρούσης αναλύει τα παιχνίδια των playoffs της Euroleague

Comments

Σε ποιες ομάδες δίνει προβάδισμα για το Final Four και ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον

Τα τέσσερα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Euroleague παρουσιάζουν μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας χαρακτηρίζει κομβικό το παιχνίδι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα (Μ. Τετάρτη 28/04, 20:00) και δίνει προβάδισμα λόγω έδρας στη ρωσική ομάδα καθώς, όπως λέει, έχει παραπάνω κίνητρο για να κερδίσει στο γήπεδό της. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στη σειρά των playoffs.

Δεν κρύβει την αγάπη του για την παλιά του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αναμετρηθεί σήμερα στον δύσκολο, όπως τον χαρακτηρίζει, αγώνα με την Αναντολού Εφές (20:00).

Αναλύει επίσης το παιχνίδι Μπάγερν ΜονάχουΜιλάνο (Μ. Τετάρτη, 21:45) και «προβλέπει» μάχη στην Τουρκία στην αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μ.Τετάρτη, 20:45).

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλάει ακόμα για τα φαβορί του Final Four και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαριέττα Χρουσαλά: Στο Καραϊσκάκη με τον Τόμας Γουόκαπ και την εντυπωσιακή σύντροφό του
THEON: Εξαγοράζει το 30% της Shock EO Systems
Προτάσεις για τις ελληνικές ομάδες
Από το Σίδνεϊ στην Εθνική! Ποιος είναι ο Νεκτάριος Τριάντης που κάλεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Τραγανά popcorn κοτόπουλο από τον Άκη Πετρετζίκη
Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ για την παραίτηση Σκλήκα
Η Howden Hellas αρωγός στην πρωτοβουλία του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή
ΔΕΗ myHotel SmartRate: Νέο προϊόν ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία
Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η συνάντηση με την Τατιάνα Μπλάτνικ – «Ευχαριστούμε για τη filoxenia σας»