• sports

    Ολυμπιακός: Το buzzer beater του Σλούκα που πάγωσε τους Τούρκους και οι επικές αντιδράσεις των ξένων sportscaster

    • NewsRoom
    Κώστας Σλούκας

    Κώστας Σλούκας


    Μεγαλειώδης νίκη σε «νεκρό» χρόνο στο τρίτο παιχνίδι των playoff της Euroleague χάρη στο τρίποντο του τεράστιου Κώστα Σλούκα πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

    Αν και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε το προβάδισμα, τον τελευταίο λόγο είχε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ήταν ο παίκτης που πήρε την μπάλα την κρισιμότερη στιγμή και υπέγραψε το 71-72 με ένα τρίποντο που «πάγωσε» τους Τούρκους και τρέλανε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και τους sportscaster των ξένων χωρών που μετέδιδαν τον αγώνα.

    Τη στιγμή που μπαίνει το καθοριστικό τρίποντο, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφωνεί κάθε λέξη που γνωρίζει στα ελληνικά: «Ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»!

    Με ουρλιαχτά και τη φράση «είναι απίστευτο» αντέδρασε ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα και το τι συνέβη στα τελευταία 3,9 δευτερόλεπτα.

    Και ο Γερμανός δημοσιογράφος, όμως, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του, εντυπωσιασμένος από το καλάθι του Έλληνα παίκτη.

    Ο Ισπανός sportscaster φώναξε ένα «nooo!» και στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και είπε «joder, por favor» (μτφ. γαμώτο Κώστα Σλούκα, σε παρακαλώ)!

    Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τον Τούρκο sportscaster, ο οποίος απλά σιώπησε όταν είδε την μπάλα να καταλήγει μέσα στο καλάθι.

    Viral στα social media έγινε και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια φώναζε: «Ηγέτης! Ηγέτης! Εσύ, εσύ, εσύ, εσύ, εσύ! Αγόρι μου!».

    Δείτε ξανά το τρίποντο της νίκης:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ