• sports

    Ολυμπιακός: Με επιστολή του στη ΔΕΑΒ ζητά την ανάκληση του παρατηρητή του αγώνα με τον Βόλο

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς μετά την άρση της απαγόρευσης έπρεπε να εκτίσει και τη μία αγωνιστική της ποινής που του είχε επιβληθεί.

    Κι ο φόβος για μια νέα τιμωρία εν όψει play off οδήγησε τους ερυθρόλευκους στην απόφαση να αποστείλουν επιστολή προς τη ΔΕΑΒ, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον υπουργό Επικρατείας κ. Σκέρτσο αντιδρώντας έτσι στον ορισμό (από την ΔΕΑΒ) του παρατηρητή Παναγιώτη Σταμπουλή.

    Τι αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιστολή της;

    «Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

    Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

    Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας».

    Διαβάστε επίσης:

    Conference League: Οριστικά χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων οι αγώνες Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

    Ο φετινός Φεβρουάριος ενδέχεται να είναι ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ

    COSMOTE Insurance: Insurtech of the Year και 11 βραβεία στα Digital Finance Awards 2024



    ΣΧΟΛΙΑ