ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε, ένα εκ των φαβορί στα 100μ. των γυναικών, αφότου βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μονάδα Ακεραιότητας του Στίβου (AIU), η Νιγηριανή σπρίντερ Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε τιμωρήθηκε το Σάββατο (31.07.2021) με προσωρινό αποκλεισμό αφού βρέθηκε θετική σε αυξητική ορμόνη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο,.
Η Οκαγκμπάρε, η οποία συμμετέχει στο Τόκιο στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.
H 32χρονη αθλήτρια πέρασε με επιτυχία από τα προκριματικά των 100 μέτρων, την Παρασκευή. Η AIU έκανε γνωστό ότι η Οκαγκμπάρε βρέθηκε θετική σε έλεγχο που υποβλήθηκε στις 19 Ιουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκτη η Άννα Κορακάκη στα 25 μέτρα πιστόλι (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεύμα: Ποιοι παίρνουν την επιδότηση 95 εκατ. και πώς – Η αντίδραση των βιομήχανων, όλο το παρασκήνιο
- Β. Κάτσος – Π. Βασιλόπουλος (Concordia Healthcare Partners): Η νέα επένδυση, η στρατηγική και το επόμενο βήμα
- Οι κάλπικοι και η κάλπη
- Πλατεία Θεάτρου: Γιατί παραμένει στον πάγο το έργο της ανάπλασης από τον δήμο Αθηναίων;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.