ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έκτη θέση τερμάτισε η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. σπορ πιστόλι και έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.
Σημειώνεται ότι η Άννα Κορακάκη συμμετείχε και στους δύο τελικούς, 10 μέτρα και 25 μέτρα πιστόλι, όπως ήταν και ο στόχος της. Δεν ανέβηκε στο βάθρο, διένυσε ωστόσο μια εξαιρετική πορεία μέχρι να φθάσει και στους δύο τελικούς.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος