ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελένη-Κλαούντια Πόλακ είναι η Ελληνίδα αθλήτρια που αποκλείστηκε προσωρινά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αφού απέτυχε σε τεστ ντόπινγκ, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και μετέδωσε το BBC.
Η 27χρονη επικοντίστρια αγωνίστηκε στον προκριματικό γύρο τη Δευτέρα (5/8), καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4,20 μέτρα, αλλά όχι τα 4,40 μέτρα και έτσι δεν προκρίθηκε στον τελικό.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΟΕ είχε ενημερωθεί από τον ΕΟΚΑΝ για θετικό δείγμα την ίδια μέρα με τον προκριματικό του επί κοντώ. Η ΕΟΕ είπε την Τρίτη (6/8) ότι ένα μέλος της ομάδας της εκδιώχθηκε από το χωριό των αθλητών, αλλά δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητα.
Διαβάστε επίσης:
Goal και Over από τα Κύπελλα Ευρώπης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών σήμερα Πέμπτη
Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός μεταλλίων η Στεφανίδη, 9η στον τελικό του επί κοντώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1: Δύο οδηγοί, δώδεκα Ford, εκατό χρόνια ιστορίας (video)
- Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
- Μαρινάκης: Την επόμενη εβδομάδα «κλειδώνει» η ημερομηνία συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Maran Gas (Μαρία Αγγελικούση): Παρέλαβε το νεότευκτο Antiparos – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.