• sports

    Ο Μπέιλ και άλλοι παικταράδες που παίζουν για… ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΑΔΑ!

    • NewsRoom


    Το 2020 οι Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενεϊ απέκτησαν τη Ρέξαμ, με στόχο να την κάνουν… παγκόσμια.

    Τα βήματα που έγιναν έκτοτε είναι πολλά και το σημαντικότερο απ’ αυτά είναι ότι η ομάδα εξασφάλισε λίγες ημέρες πριν την άνοδο της στη League Two Αγγλίας.

    Πλέον άπαντες έχουν στραφεί στους δύο χολιγουντιανούς σταρ και στις επόμενες κινήσεις τους και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ποιοι παικταράδες θα έρθουν στο “The Racecourse”, προκειμένου να ενισχύσουν τον σύλλογο.

    ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις την βαθμολογία της betshop gr ΠΡΙΝ παίξεις στοίχημα στην εταιρία!

    Στις 22/04 η Ρέξαμ υποδέχθηκε την Μπόρεχαμ για την 45η αγωνιστική της National League Αγγλίας και με ανατροπή κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 και φυσικά να εξασφαλίσει την άνοδο στη League Two.

    Μετά την έλευση των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μακέλενεϊ ο σύλλογος γράφει τη δική του ιστορία και οι δύο ιδιοκτήτες του δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Δηλαδή τη Ρέξαμ μια παγκόσμια δύναμη στο ποδόσφαιρο.

    Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή η Ρέξαμ έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση, τόσο από τους ιδιοκτήτες της, όσο και από το πετυχημένο ντοκιμαντέρ “Welcome to Wrexham”, που έφερε νέους υποστηρικτές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις από τις φανέλες να εκτοξευτούν.

    Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τη φετινή σεζόν, πουλήθηκαν 24.000 φανέλες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σύλλογος.

    Τα μεταγραφικά πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας έχουν ξεκινήσει και παρακάτω θα δούμε ποιοι είναι οι άσοι που εξετάζονται.

    1. Γκάρεθ Μπέιλ
    Λίγους μήνες πριν η είδηση της απόσυρσης του από το ποδόσφαιρο έσκασε σαν βόμβα. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο ένας από τους ιδιοκτήτες της Ρέξαμ, ο Ρομπ Μακέλενεϊ, προσέγγισε τον Ουαλό, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Ρέξαμ.

    Ο ΜακΈλενεϊ ανέβασε βίντεο στο οποίο ο Γκάρεθ Μπέιλ ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της Ρέξαμ για όσα έχουν κάνει στον σύλλογο, με τον Αμερικανό να προσκαλεί για γκολφ τον Ουαλό, προκειμένου να… μιλήσουν. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Γκάρεθ, πάμε για γκολφ και κατά την διάρκεια των τεσσάρων ωρών που θα είμαστε εκεί, θα προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις πίσω την απόφαση της απόσυρσης και να παίξεις ξανά μπάλα, για μία τελευταία μαγική σεζόν».

    2. Ντάνι Ρόουζ
    Ο πρώην αμυντικός της Τότεναμ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Γουότφορντ το 2022. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος αποκάλυψε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο και σίγουρα αποτελεί μια αρκετά καλή επιλογή για τη Ρέξαμ.

    3. Μακόλεϊ Λάνγκσταφ
    Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Νοτς Κάουντι και του πρωταθλήματος της National League Αγγλίας με 41 γκολ. Τα τέρματα που σημείωσε δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να βοηθήσουν τη Νοτς Κάουντι να κερδίσει τη Ρέξαμ στη μάχη της απευθείας ανόδου. Θα ήταν σίγουρα τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση του από τη Νοτς Κάουντι, αλλά και μια μεγάλη νίκη η απόκτηση του για τη Ρέξαμ, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

    4. Ντάνιελ Στάριτζ
    Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας παραμένει χωρίς ομάδα από το 2022, από τότε δηλαδή που αποχώρησε από την Περθ Γκλόρι. Σε ηλικία 33 ετών θα μπορούσε σίγουρα να βοηθήσει τη Ρέξαμ, αν καταφέρει φυσικά να διατηρηθεί σε καλή φόρμα.

    5. Χαλ Ρόμπσον Κάνου
    Ο Κανού αποσύρθηκε το 2021, αλλά πρόσφατα πυροδότησε φήμες για επιστροφή, αφού απάντησε σε μια από τις αναρτήσεις του Ράιαν Ρέινολντς. Ο πρώην διεθνής της Ουαλίας έγραψε: «Θα βγω από τη “σύνταξη” και θα έρθω να παίξω για τη Ρέξαμ την επόμενη σεζόν. Θα δώσω τον μισθό μου σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξουν οι φίλαθλοι».

    6. Φιλ Τζόουνς
    Τον θυμάστε; Το συμβόλαιο του… ξεχασμένου ανθρώπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ θα λήξει στο τέλος της σεζόν 22/23.

    Αν και θα είναι μια δύσκολη ερώτηση, η προοπτική να παίξει για τη Ρέξαμ μπορεί να αρέσει στον 31χρονο, του οποίου η τελευταία εμφάνιση για τη Γιουνάιτεντ ήταν τον Μάιο του 2022, στη νίκη 3-0 επί της Μπρέντφορντ.

    Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι για λογαριασμό της Ρέξαμ ο τερματοφύλακας, Μπεν Φόστερ, που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, “ξεκρέμασε” τα γάντια του και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους τον Μάρτιο, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της Ρέξαμ για άνοδο. Μάλιστα ο Φόστερ κατάφερε να αποκρούσει και πέναλτι στο συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-2.



    ΣΧΟΛΙΑ